Bevrijdingsfestival

Publieksevenement Bevrijdingsfestival

Hét bevrijdingsfestival van Zoetermeer. Dat is een groot publieksevenement die wij ieder jaar met hart en ziel mogen produceren in opdracht van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Onze vrijheid moet immers groot gevierd worden!

Een hele organisatie en productie vergt dit event. Floravontuur neemt de organisatie op zich en wij verzorgen de gehele productie. En laat dat nou net één van onze expertises zijn! Een mega podium,  hekwerk, dranghekken en barrières daar beginnen we met de opzet. Veiligheid is een hele belangrijke factor binnen het Bevrijdingsfeest. EHBO en beveiliging is op meerdere zichtbare plekken aanwezig. Sanitair en stroom wat nergens op het marktplein te vinden is leggen wij ook aan. Licht en geluid, wauw dat is een interessante uitdaging. Bij daglicht en in de avond moet het podium goed verlicht zijn en moet men goed de weg kunnen vinden. En dan nog de reclame-uitingen, ja want dit is het feest van het jaar! Met zijn allen maken we er een mooi feest van!

Lang leve onze vrijheid!

De dag begint om 12:00 uur met het open Podium van dans en muziek. Hier kan je komen kijken naar optredens van Zoetermeers talent. Denk aan een optreden van Fake It, een demonstratie van United cheers Cheerleaders, en een optreden van Sophie’s Bigband. Gedurende de dag zijn er allemaal stands te vinden van diverse organisaties, zoals Amnesty International en het Rode Kruis. Vergeet niet mee te doen met de ballonnenwedstrijd!

Vanaf 18:00 uur gaan de bands van start. Een Line Up van Xander de Buisonjé, Gers Pardoel, Splendid en als eindknaller Racoon! Alle mensen staan te swingen, de zingen en te lachten met een biertje, frisje of wijntje in hun hand. Wat een topavond!

De avond wordt feestelijk afgesloten met een vuurwerkshow. Allemaal soorten vuurwerk. Iedereen geniet. Lang leve onze vrijheid!

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.