AMERIKAANS KERSTFEEST | NEELE-VAT

Kerstfeest Neele-Vat
Feestband Session tijdens het kerstfeest

Storm Pia
Donderdag 21 december 2023 –  storm Pia nadert Nederland. De noordwesterstorm veroorzaakt zware windstoten van meer dan 100 km per uur. Ondertussen staat op het terrein van Neele-Vat, een grote feesttent klaar voor het jaarlijkse kerstfeest. Samen nemen we, in overleg met de verzekering, 4 uur voor de start het vervelende besluit: het kerstfeest gaat niet door. De veiligheid van de gasten kan niet worden gewaarborgd. Het resultaat: na 3 dagen lang opbouwen, alles zonder climax weer afbouwen. Dankzij de evenementenverzekering bouwden we twee maanden later alles weer opnieuw op. En zo was het in Februari weer even kerst.

Have a holly jolly christmas
Het jaarlijkse Kerstfeest bij Neele-Vat, de sprankelende afsluiting van een jaar vol toewijding en hard werken. Alles werd uit de kast gehaald om de ruim 500 medewerkers te trakteren op een onvergetelijke avond in Amerikaanse kerstsferen.

Logistieke uitdaging
De dagen voorafgaand aan het feest waren we druk in de weer met de opbouw van een feestlocatie op het eigen bedrijfsterrein. Direct voor de loading docks waar vrachtwagens af en aan rijden werd een gigantisch boogpaviljoen geplaatst. Een logistieke uitdaging, maar dankzij de constante aanwezigheid van een verkeersbegeleider kon het vrachtverkeer zonder enige hinder blijven laden en lossen.

Dit jaar werd gekozen voor een Amerikaans kerstthema, compleet met rood-witte accenten, candy canes en een gezellige bruine kroeg vibe met comfortabele chesterfield banken. Bij binnenkomst werden gasten meteen ondergedompeld in de feestelijke sfeer. De foodstations waren gevuld met overheerlijke Amerikaanse kerstgerechten, van smeuïg gehaktbrood tot sappige Virginia baked ham en klassieke roast turkey, vergezeld van verrukkelijke stuffed jacket potatoes. Een genot voor de smaakpapillen!

Maar het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel het feest wat daarna losbarstte. De DJ en coverband ‘Session’ zorgden voor een overvolle dansvloer waar medewerkers genoten van de muziek en gezelligheid.

Kerstfeest op eigen locatie
Wil jij ook een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Een kerstfeest, jubileumfeest of andere mijlpaal? Laten we kennismaken!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen