25-JARIG BEDRIJFSJUBILEUM | BRI GROEP

diner 25-jarig bedrijfsjubileum

Een bedrijfsjubileum van 25 jaar vraagt om een feestje! Precies dat is wat BRI Groep bedacht, toen hun jubileumjaar in zicht kwam. Als werkgever staan ze bekend om hun gezellige borrels en feestjes onderling, dus hoe overtref je dit bij het behalen van zo’n mijlpaal? Het werd een onvergetelijke avond, welke tot de laatste minuut geheel geheim bleef voor alle gasten. Thema en de stad van de avond werden bekend, maar verder was alles een verrassing!

Geheime locatie
Op de dag van het jubileumfeest reden de bussen voor en werden de gasten afgezet bij het NHOW Rotterdam. Hostesses in Roaring Twenties outfits ontvangen de gasten in de bar op de 7 e etage. Partners werden aan elkaar voorgesteld terwijl er gezellig geborreld werd. Watertaxi’s meerden aan waarna de gasten met hoge snelheid via de Maas naar het Hulstkamp Gebouw werden vervoerd. Het Hulstkamp Gebouw is een van de verborgen parels van Rotterdam. Van buiten een statig ‘herenhuis’ aan de Maas, welke geheel opgaat in de omgeving. Maar zodra je de deuren openslaat worden al je verwachtingen overtroffen!

Terug in de tijd
Als oud distilleerderij is dit de uitgelezen locatie voor een jaren 20 feest… Deze avond namen we gasten mee terug naar de tijd van de drankverkoop in illegale bars, illegale gokhallen en de zogeheten speakeasies. Een tijdperk van feesten en zorgeloos genieten.

Aan lange tafels, geheel in de stijl van de rijkheid van the Great Gatsby, werden de gasten verwend met een heerlijk uitgeserveerd diner. The Triolettes zorgden met hun fluweelzachte stemmen voor een prachtig intermezzo. Er werd genoten, bijgepraat en uitgebreid gelachen.

Peaky Blinders
Wanneer de gasten dachten het beste al gehad te hebben, werden de deuren geopend naar de ouderwetse stokerij. Het underground gevoel van Peaky Blinders kreeg de overhand. De boekenkast waarlangs je de feestzaal betrad, bleek toch geen boekenkast te zijn. Overtuigde je de uitsmijter met het juiste codewoord dan werd de geheime doorgang in de boekenkast voor je geopend en kreeg je toegang tot de zogeheten speakeasy bar. Cocktails vloeiden rijkelijk, de BRI Groep dollars werden
vergokt bij de blackjack tafel, foto’s werden gemaakt in de echte jaren 20 fotohoek en de voetjes gingen van de vloer bij de band.

De avond vloog voorbij. Te snel was de feestavond weer voorbij… De bussen reden voor en de gasten hadden moeite om de locatie achter zich te laten. Deze avond had nog zoveel langer mogen duren. Voor de gasten, de locatie en voor ons! Een avond om nooit meer te vergeten!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen