Business event organiseren

Een onvergetelijk business event draagt bij aan een duurzame relatie met klanten en is een essentieel onderdeel van je marketingcommunicatie. Of het nu is om samen iets te vieren, een kijkje achter de schermen te geven of om kennis over te dragen. Een business event biedt veel mogelijkheden tot het activeren van je relaties. Bij Raad & Daad evenementen weten we hoe we jouw klanten ook jouw ambassadeurs kunnen laten worden! 

Waardevol business event

Voordat we beginnen met het plannen van jullie business event gaan we eerst samen in gesprek. Het doel van het event en jullie bedrijfscultuur zijn namelijk enorm belangrijk voor een geslaagd concept. Samen kijken we wat voor event er bij jullie past. Te denken aan bijvoorbeeld een congres, bedrijfsbezoek, netwerkborrel of productlancering. Maak je business event onderdeel van je communicatieplan en laat het een van de vele contactmomenten zijn om van jouw relaties, ambassadeurs te maken.

Hoog bezoek tijdens jouw business event
business event - diner

Netwerk van betrouwbare partners

Relaties kiezen niet alleen voor jouw product of dienst, maar ook vooral voor jouw als partner. Investeren in je relaties is dan ook van groot belang. De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad evenementen vertalen jullie visie tot een passend business event. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners is er altijd een cateraar en decorateur, welke naadloos aansluit bij de juiste sfeer en setting. Op die manier zorgen we er samen voor dat jullie een goede indruk achterlaten bij alle relaties. Terwijl jij met relaties netwerkt, zorgen wij ervoor dat alles, maar dan ook alles klopt!

Kun je kosten voor een business event aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een business event, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor je business event

Wil je een waardevol business event organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder hoe andere bedrijven je zijn voorgegaan. Laat je inspireren door een kleine selectie van evenementen die wij eerder hebben georganiseerd!

NAMING CEREMONY

Hapag Lloyd

KERSTEVENEMENT

Embassey Freight Services

RELATIE EVENEMENT

Caru Containers

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Marc van Haaren
Director Sales Benelux

Het concept wat er na het eerste gesprek volgde overtrof onze verwachtingen met leuke frisse ideeën en invalshoeken. De uitvoering was geweldig en zorgde er mede voor dat wij zelf ook van deze dag konden genieten.

Wil jij ook een geslaagd business event?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw business event kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.