Business event Rotterdam

Een business event, ook wel zakelijk evenement genoemd, draagt bij aan een duurzame relatie met jouw klanten. Voor veel organisaties is het organiseren van een business event een belangrijk onderdeel van de marketingcommunicatie. Wil je een business event organiseren voor jou bedrijf in Rotterdam en omgeving? Bij Raad & Daad evenementen weten we hoe we jouw klanten ook jouw ambassadeurs kunnen laten worden!

Waardevol business event

Voordat we beginnen met het plannen en organiseren van jouw business event in Rotterdam gaan we eerst samen in gesprek. Het doel van het event en jullie bedrijfscultuur zijn namelijk enorm belangrijk voor een geslaagd concept. Samen kijken we wat voor event er bij jullie past. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een productlancering, een relatie evenement, een congres, een bedrijfsbezoek of een netwerkborrel. Maak je business event onderdeel van je communicatieplan; het is namelijk een van de vele contactmomenten die van jouw zakelijke relaties, trouwe ambassadeurs maken.

Business event Rotterdam
Business event Rotterdam met diner

Netwerk van betrouwbare partners

Relaties kiezen niet alleen voor jouw product of dienst, maar ook vooral voor jouw als partner. Investeren in je relaties is dan ook van groot belang. De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad evenementen vertalen jullie visie tot een passend business event. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners die ons helpen met tal van business events in Rotterdam e.o. is er altijd een cateraar en decorateur, welke naadloos aansluit bij de juiste sfeer en setting. Alleen op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf een onuitwisbare indruk achterlaat bij jouw relaties. Terwijl jij met relaties netwerkt, zorgen wij ervoor dat alles, maar dan ook alles klopt!

Business event in Rotterdam? Kun je kosten aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor jouw business event in Rotterdam

Ben je op zoek naar inspiratie voor het organiseren van een business event in Rotterdam? Bekijk hieronder hoe andere bedrijven je zijn voorgegaan. Laat je inspireren door een kleine selectie van evenementen die wij eerder hebben georganiseerd!

RELATIE EVENEMENT

Caru Containers

NAMING CEREMONY

Hapag Lloyd

NAMING CEREMONY

Hapag Lloyd

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Marc van Haaren
Director Sales Benelux

Het concept wat er na het eerste gesprek volgde overtrof onze verwachtingen met leuke frisse ideeën en invalshoeken. De uitvoering was geweldig en zorgde er mede voor dat wij zelf ook van deze dag konden genieten.

Wil jij ook een geslaagd business event in Rotterdam?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw event kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.