Bedrijfsuitje voor jouw personeel!

Als werkgever zijn er verschillende redenen om een bedrijfsuitje te organiseren. Om een bedrijfsjubileum te vieren, de familie van je collega’s het bedrijf laten zien tijdens een familiedag of je wilt graag potentiële klanten en relaties in het zonnetje zetten tijdens een relatie evenement. Als je een bedrijfsuitje organiseert, voelt jouw personeel zich meer gewaardeerd, wordt de onderlinge relatie tussen het personeel versterkt en merk je direct dat er meer energie op de werkvloer is!

Raad & Daad Evenementen heeft veel ervaring met het organiseren van events voor bedrijven, zoals een bedrijfsuitje. Groot, maar ook heel klein. We kijken altijd naar een evenement dat bij jouw bedrijf en jouw budget past. 

Een bedrijfsuitje dat bij je past

Een bedrijfsuitje kan in vele soorten en maten georganiseerd worden want de mogelijkheden zijn eindeloos! We willen je graag meer vertellen over de vele verschillende vormen van dit soort events. Bekijk hieronder hoe wij je kunnen verrassen.

Bedrijfsjubileum - Raad & Daad Evenementen

Bedrijfsjubileum

Familiedag - Raad & Daad Evenementen

Familiedag

Open dag - Raad & Daad Evenementen

Open dag

Openingsevenement - Raad & Daad Evenementen

Openingsevenement

Personeelsfeest - Raad & Daad Evenementen

Personeelsfeest

Publieksevenement - Raad & Daad Evenementen

Publieksevenement

Relatie evenement - Raad & Daad Evenementen

Relatie evenement

Offerte-informatie

Offerte aanvragen

Afspraak is afspraak

Een bedrijfsuitje kan dus in allerlei soorten en maten georganiseerd worden. Zo is er voor iedere organisatie wel een passend bedrijfsuitje. Maar wat is voor jouw personeel het perfecte event? Om dit te bepalen is het belangrijk om te achterhalen wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Wie zijn jullie als bedrijf? Wat voor cultuur is er? Wat maakt jullie uniek als bedrijf? Zodra we een goed beeld hebben van jouw bedrijf gaan we aan de slag. We zetten alle mogelijkheden uiteen die passen bij jouw bedrijf en budget. Zo kunnen we jullie ondersteunen maar ook de hele organisatie in handen nemen. We vinden het hierbij erg belangrijk dat we duidelijke afspraken maken. En dankzij ons uitgebreide netwerk van partners zorgen we ervoor dat we altijd onze afspraken nakomen. Afspraak is afspraak. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie volledig genieten van het event.

Bedrijfsuitje organiseren

Wist je dat een bedrijfsuitje fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een bedrijfsuitje kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een personeelsfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor een uniek bedrijfsuitje

Ben je van plan om een bedrijfsuitje te organiseren? Dan wil je vast eerst wat inspiratie opdoen. Wij willen je graag inspireren met enkele voorbeelden van bedrijfsuitjes/bedrijfsevenementen die we eerder voor onze klanten verzorgd hebben.

BEDRIJFSJUBILEUM

100 jaar Van Hessen

TEAMBUILDING

Ministerie Justitie & Veiligheid

Zomerfeest

Dura Vermeer

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Marcus Post
Trade Line Manager
DLG

“Wij zijn als 3 bedrijven gefuseerd naar 1 nieuw familie bedrijf. Raad & Daad heeft ons perfect geholpen met het feest. De weg ernaartoe verliep heel soepel met goede afstem momenten. Hele fijne en toffe samenwerking. Op naar het volgende feest!”

Wil jij ook een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw bedrijfsuitje kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.