Bedrijfsfeest op eigen locatie

Wil jij een knallend bedrijfsfeest in de bedrijfshal, een stijlvolle borrel in de kantoortuin of een foodtruck festival op de parkeerplaats? Alles is mogelijk! Wij toveren jouw eigen locatie om tot de perfecte plek voor een bedrijfsfeest. Een knalfeest voor het personeel, leveranciers of trouwe klanten. De ultieme kans om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. De eventmarketeers van Raad & Daad gaan graag voor je aan de slag.

Succes gegarandeerd

We luisteren naar jouw ideeën, leren jouw bedrijf echt kennen en bedenken vervolgens een spetterend concept wat past bij het DNA van jouw bedrijf. Elk detail wordt tot in de puntjes uitgedacht en geregeld. Zoals het opstellen van een draaiboek, de logistiek op locatie en natuurlijk de heerlijkste hapjes en drankjes. De complete organisatie pakken we met veel plezier en een flinke dosis humor voor je op. Doordat we daarnaast enorm flexibel zijn, zorgen we dat jouw werknemers tijdens het opbouwen en opruimen van het event minimale hinder ervaren. We verassen en verbazen iedereen met een bedrijfsfeest op eigen locatie waar nog lang over nagepraat zal worden.

Samen met Raad & Daad organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest
Een onvergetelijk bedrijfsfeest op eigen locatie!

Fiscaal voordeel: bedrijfsfeest op eigen locatie

Het organiseren van een bedrijfsfeest op jouw eigen locatie kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. De kosten vallen onder de 'vrije ruimte' van de Werkkostenregeling (WKR). Binnen deze vrije ruimte mag je als werkgever jaarlijks tot een bepaald bedrag belastingvrije vergoedingen en verstrekkingen aan je werknemers geven. Door jouw bedrijfsfeest op eigen terrein te organiseren, kun je als werkgever de kosten van het evenement opnemen in deze vrije ruimte en zijn deze kosten vrijgesteld van belastingen. We vertellen je graag meer over de details van deze regeling.

Inspiratie voor je bedrijfsfeest op eigen locatie

Wil je een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder hoe andere bedrijven je zijn voorgegaan. Laat je inspireren door bedrijfsfeesten die op eigen locatie zijn georganiseerd.

90-jarig jubileum

Vobra

OPEN DAG

20 jaar Spark

FOODTRUCK FESTIVAL

Gemeente

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!"

Wil jij ook een onvergetelijk bedrijfsfeest op eigen locatie?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw locatie kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.