50-jarig jubileum bedrijf

Tikt jouw bedrijf binnenkort de 50 jaar aan? Dan is het tijd om groots uit te pakken. Een 50-jarig jubileum is de uitgelezen kans om het verhaal van jouw organisatie te vertellen en terug te blikken op alle hoogtepunten. Maar het is ook het moment om vooruit te kijken naar de toekomst. Een 50-jarig jubileumfeest biedt de mogelijkheid om jouw personeel, leveranciers en trouwe klanten te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Bij Raad & Daad evenementen staan we klaar om dit bijzondere moment voor jouw bedrijf te organiseren!

Een onvergetelijk 50-jarig jubileum

Ieder bedrijf is uniek, daarom vieren we een 50-jarig jubileum altijd op een manier die past bij jouw bedrijf. Een feest dat aansluit bij jouw verhaal, doelen en budget. Een bedrijfsjubileum kun je op allerlei manieren vieren: een diner, feestavond of een open dag. Of een combinatie van alles natuurlijk. Het succes is mede afhankelijk van de invulling van het programma. Maar waar je ook voor kiest, samen maken we van jullie 50-jarig jubileum een groot succes! Van de uitnodiging en de aankleding, tot de catering en het entertainment, alles sluit perfect op elkaar aan. Laat je verrassen door een spetterend concept!

90-jarig jubileum organiseren

Jouw doelgroep in het zonnetje

Verras jouw personeel, trouwe klanten en leveranciers met een spetterend feest. Het is belangrijk om te investeren in jouw relaties en medewerkers, een 50-jarig jubileum is een mooi moment om deze waardevolle mensen in het zonnetje te zetten. We hebben een uitgebreid netwerk met altijd wel een cateraar en decorateur die perfect aansluit bij jouw wensen. Op die manier zorgen we er samen voor dat jullie jubileum een onvergetelijk moment wordt waar iedereen nog lang over napraat. 

Wist je dat een 50-jarig jubileum fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 50-jarig jubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je 50-jarig jubileum

Bekijk hieronder hoe een onvergetelijk bedrijfsjubileum eruit zou kunnen zien.

OPEN DAG 20 JAAR

Spark

JUBILEUM 10 JAAR

Lansingerland

JUBILEUM 100 JAAR

Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een onvergetelijk 50-jarig jubileum?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.