5-jarig jubileum bedrijf

De tijd vliegt, jouw bedrijf bestaat (bijna) 5 jaar! Dit jubileum wil je natuurlijk vieren! Organiseer een betoverend 5-jarig jubileumfeest voor jouw bedrijf. Blik terug op de hoogtepunten van de afgelopen 5 jaar en kijk samen met jouw klanten, werknemers en leveranciers vooruit naar de toekomst. Bij Raad & Daad evenementen helpen wij je graag dit fantastische moment te organiseren.

Een 5-jarig jubileum met impact

Het 5-jarig jubileum van jouw bedrijf is een feestelijke gelegenheid. Laat de visie, waarden en het verhaal van jouw bedrijf tot leven komen in een fantastisch feest. Verras en verwonder jouw gasten met een indrukwekkende act of een magisch diner. Wij zorgen voor een jubileum met impact dat de band met jouw medewerkers en relaties nog verder versterkt. Raad & Daad evenementen creëert een spektakel dat meer oplevert dan een onvergetelijke herinnering. Wij vertalen jullie doelen, wensen en ideeën in een moment om nooit te vergeten.

Festival band
ontvangst act jubileum

Successen vieren

Bij Raad & Daad Evenementen weten we hoe belangrijk het is om mijlpalen te vieren, zoals een 5-jarig jubileum. We creëren op maat gemaakte bedrijfsjubilea die perfect passen bij jouw organisatie. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat jouw 5-jarig jubileum een groot succes wordt. We regelen alles tot in de puntjes en stemmen alles naadloos op elkaar af. Op die manier vormen alle ingrediënten zoals uitnodigingen, aankleding en catering een prachtig geheel.

Wist je dat een 5-jarig jubileum van je bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 5-jarig jubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je 5-jarig bedrijfsjubileum

Laat je inspireren door deze bijzondere jubileumfeesten. 

OPEN DAG 20 JAAR

Spark

JUBILEUM 10 JAAR

Lansingerland

JUBILEUM 100 JAAR

Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een onvergetelijk 5-jarig jubileum?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.