40-jarig jubileum bedrijf

Bereikt jouw bedrijf binnenkort de mijlpaal van 40 jaar? Een uitgelezen kans om eens goed uit te pakken met een spetterend event. Samen met jouw personeel, trouwe klanten en leveranciers terugblikken op de meest bijzondere momenten van de afgelopen 40 jaar. De eventmanagers van Raad & Daad evenementen helpen jou graag met de organisatie van het 40-jarig jubileum van jouw bedrijf.

Een 40-jarig jubileum om nooit te vergeten

Het 40 jarig jubileum van jouw bedrijf is een bijzonder moment . Of je nu kiest voor een heerlijk diner, een uitbundig feest of een weekend vol activiteiten. De cultuur en het verhaal van jouw bedrijf vormen altijd de basis voor dit onvergetelijke moment.  We luisteren naar jouw verhaal en vinden de beste aanpak die bij jouw organisatie past. Van catering en aankleding tot uitnodigingen en entertainment, we stemmen alles naadloos op elkaar af en zorgen dat alles perfect is geregeld. We verrassen je graag met een origineel concept!

Foodtruck Festival publiek
Kickoff spelelement

40-jarig jubileum op maat

Bij Raad & Daad Evenementen helpen we jou met de organisatie van jouw 40-jarig bedrijfsjubileum. Het is essentieel om te investeren in je relaties en personeel, een 40-jarig jubileum biedt een prachtige gelegenheid om deze waardevolle mensen te belonen. Of het nu gaat om een ​​eenmalig evenement of meerdere activiteiten gedurende het hele jubileumjaar. Verras jouw relaties en medewerkers met een onvergetelijke ervaring!

Wist je dat een 40-jarig jubileum van je bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 40-jarig jubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je 40-jarig bedrijfsjubileum

Laat je inspireren door deze bijzondere jubileumfeesten. 

OPEN DAG 20 JAAR

Spark

JUBILEUM 10 JAAR

Lansingerland

JUBILEUM 100 JAAR

Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een onvergetelijk 40-jarig jubileum?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.