25-jarig jubileum bedrijf

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 25 jaar? Dit wil je dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Deze mijlpaal moet daarom gevierd worden! Samen met het personeel, trouwe klanten en leveranciers terugblikken op alle hoogtepunten van de afgelopen jaren. Een uniek en spetterend 25-jarig jubileum wat past bij jouw bedrijf. Bij Raad & Daad evenementen helpen we je graag bij organisatie van dit onvergetelijke moment.

Een 25-jarig jubileum op maat

Ieder bedrijf is anders, het vieren van een 25-jarig bestaan doen we daarom altijd op een manier die past bij jouw bedrijf. Een feest dat aansluit bij jullie doelen en budget, want een bedrijfsjubileum kun je op allerlei manieren uitbundig vieren. Het succes is om die reden mede afhankelijk van de invulling van het programma. Wordt het een smaakvol diner, een spectaculair feest of een weekend weg? Wat je ook kiest, dankzij ons uitgebreide netwerk wordt alles tot in de puntjes geregeld. Van catering en decoratie tot de uitnodiging en het entertainment, alles sluit naadloos op elkaar aan. We verrassen jou als opdrachtgever graag met een gaaf concept!

10-jarig jubileum
Jubileum rondleiding

Investeer in je doelgroep

Een bedrijfsjubileum is hét moment om jouw personeel, trouwe klanten en leveranciers te bedanken voor de fijne samenwerking. Relaties en medewerkers waarderen jou als partner en werkgever. Investeren in deze doelgroep is daarom belangrijk. Of je nu kiest voor een eenmalig event, of meerdere activiteiten gedurende het gehele jubileumjaar. Samen met jou zorgen de creatieve evenementenmakers van Raad & Daad evenementen ervoor dat jullie 25-jarig bestaan een groot succes wordt!

Wist je dat een 25-jarig jubileum van je bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 25-jarig jubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je 25-jarig bedrijfsjubileum

Bekijk hieronder hoe een onvergetelijk jubileum eruit zou kunnen zien.

OPEN DAG 20 JAAR

Spark

JUBILEUM 10 JAAR

Lansingerland

JUBILEUM 100 JAAR

Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een onvergetelijk 25-jarig jubileum?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.