100-jarig jubileum bedrijf

Mijlpalen moeten gevierd worden. Bestaat jouw bedrijf binnenkort 100 jaar? Dan is dit de kans om het verhaal van jouw organisatie te vertellen. Organiseer een 100-jarig jubileumfeest met impact en blik terug op de hoogtepunten, maar kijk ook zeker gezamenlijk naar de toekomst. Bedank het personeel, de leveranciers en de trouwe klanten voor hun inzet en versterk hiermee de band met het bedrijf.

Creatieve invulling

Bij Raad & Daad Evenementen ontwikkelen en produceren we een bedrijfsjubileum op maat. Omdat het verhaal van ieder bedrijf anders is kijken we naar het evenement dat het best past bij jouw organisatie. De reactie van jullie gasten is namelijk voor ons de energie om een onvergetelijk 100-jarig jubileum neer te zetten.

Het succes van het jubileumfeest hangt dan ook af van de invulling van het programma, er is namelijk heel veel mogelijk. Wordt het een borrel, feestavond of een spectaculair weekend weg? Samen maken we van jullie 100-jarig jubileum een groot succes!

90-jarig jubileum organiseren
Jubileum rondleiding

Investeer in je doelgroep

Relaties en medewerkers kiezen niet alleen voor jouw product of dienst, maar ook vooral voor jouw als partner en werkgever. Investeren in je doelgroep is dan ook van groot belang. De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad evenementen vertalen jullie visie tot een passend 100-jarig jubileumfeest.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners is er altijd een cateraar en decorateur, welke naadloos aansluit bij de juiste sfeer en setting. Op die manier zorgen we er samen voor dat jullie jubileum op onvergetelijke wijze samen met alle relaties en medewerkers gevierd wordt: niets is ons te gek!

Wist je dat een 100-jarig jublileum fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een bedrijfsjubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je 100-jarig jubileum

Bekijk hieronder hoe een feestelijk bedrijfsjubileum eruit zou kunnen zien.

OPEN DAG 20 JAAR

Spark

JUBILEUM 10 JAAR

Lansingerland

JUBILEUM 100 JAAR

Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een onvergetelijk 100-jarig jubileum?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.