IDEA-BUREAU-RAAD-EN-DAAD-EVENEMENTEN

Waarom kiezen voor een IDEA-bureau?

Branchevereniging IDEA brengt de beste bureaus op het gebied van evenementen en live communicatie samen. In de overvloed van aanbieders biedt het IDEA-keurmerk duidelijkheid en zekerheid voor jou als opdrachtgever. Wanneer je kiest voor Raad & Daad evenementen, ga je in zee met een partner die zowel de juiste expertise als een berg aan creativiteit in huis heeft.

Als IDEA-bureau voldoen wij aan de de volgende garanties:

Financieel gezond
Door een onafhankelijke accountant worden we doorlopend op onze kredietwaardigheid gecontroleerd.

Transparant zakendoen
Ons offerte-beleid is transparant, we spreken openlijk over de kosten en zorgen dat jij als opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan. Professionele richtlijnen vormen hierbij altijd de basis.

Gepassioneerd en verantwoord vakmanschap
Als IDEA-bureau zijn wij expert in alles wat te maken heeft met strategie, creativiteit en productie van evenementen. We hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en investeren in kennis en inspiratie op het gebied van duurzaamheid. IDEA stimuleert ons om duurzaam te werken en dit ook in al onze evenementen toe te passen. Bovendien hebben we als IDEA-partner toegang tot een groot internationaal netwerk van leveranciers.

Altijd goed verzekerd
Wij zijn het bezit van een gespecialiseerde verzekering op het gebied van aansprakelijkheid en evenementen.

Deskundigheid in wet- & regelgeving
Wet- en regelgeving is cruciaal in de eventbranche. Als IDEA-bureau worden wij continu getoetst en geïnformeerd als het gaat om juridische expertise.