Officiële opening

Eindelijk is het zover. Jullie bedrijf is verhuisd of jullie zijn een nieuw bedrijf gestart. Dit bijzondere moment willen jullie natuurlijk groots vieren met een officiële opening. Het ultieme moment om jullie organisatie eens goed op de kaart te zetten.

Nieuwjaarsborrel organiseren

Professionele organisatie

Na onze kennismaking vertalen we jullie wensen in een heel tof concept, aangepast op het budget en de cultuur van het bedrijf. Dan volgt de organisatie, dit kost veel tijd en vraagt om een strakke planning waar niets aan mag ontbreken. De officiële opening moet perfect zijn en tot in de puntjes geregeld zijn. Raad & Daad Evenementen ontzorgt je tijdens de gehele voorbereiding, van de uitnodiging tot het moment dat de laatste gasten het feest verlaten.

Opening IKC Piramide

Publiciteit

Een officiële opening zorgt voor veel aandacht rondom je bedrijf of product. Tijdens het event, maar ook voorafgaand en na afloop van deze onvergetelijke opening. Hét moment om bestaande relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Een feest voor medewerkers, maar juist ook voor (toekomstige) klanten en zakelijke relaties. Als evenementenbureau leveren wij maatwerk, gasten ervaren een unieke beleving waar zij nog lang over napraten.  

Kun je kosten voor een publieksevenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een officiële opening wellicht ook nog fiscaal voordeel halen. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor je officiële opening

Officiële opening van een bedrijf? Een nieuw kantoorgebouw? Een nieuwe tunnel? De opening van een nieuwe fabriek? Bekijk hieronder hoe een officiële opening eruit zou kunnen zien.

BEDRIJFSOPENING

Vreugdenhil

OPENING KONINGSTUNNEL

Den Haag

BEKIJK AL ONZE EVENTS

Laat je inspireren

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Annette Doorn
Allround Communicatie medewerker

“De opening van Nachtnet Fiets met als handeling het onthullen van de beide beschilderde zijden van de fietstunnel Waterleliepad is prima verlopen. Raad en Daad heeft op creatieve wijze het fietsen gecombineerd met de onthulling, door de wethouder al fietsend het doek aan één zijde te laten verwijderen. De andere zijde is met hulp van de aanwezigen onthuld. Opbouw en afbouw is uitstekend verlopen; aanwezigheid tijdens de handeling eveneens.”

Wil jij ook een onvergetelijke officiële opening?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw officiële opening kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.