Nieuwjaarsreceptie organiseren

3, 2, 1.. Gelukkig nieuwjaar! Oud & Nieuw is het moment om met familie en vrienden het nieuwe jaar in te luiden. Ook met jouw collega’s of medewerkers wil je graag het nieuwe jaar goed beginnen. Een nieuwjaarsreceptie organiseren is dan wat je nodig hebt! Het is hét moment om kort terug te blikken op het jaar dat achter je ligt. Maar je wilt vooral vooruitblikken op de komende periode! En hoe kun je het nieuwe jaar beter aftrappen dan met een knallende nieuwjaarsreceptie! Wil je weten hoe je een fantastische nieuwjaarsreceptie organiseert? Wij vertellen het je graag!

4 tips voor het organiseren van een nieuwjaarsreceptie

Je wilt graag een nieuwjaarsreceptie organiseren, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen. Als ervaren evenementenbureau willen we je graag een klein stukje op weg helpen en geven we je alvast 4 tips om nu mee te beginnen.

  1. Zet de nieuwjaarsreceptie nu al vast in de agenda’s van jouw collega’s of medewerkers.
  2. Denk eens na over een thema; wat dacht je van een nieuwjaarsreceptie in roaring twenties stijl?
  3. Zoek het dichtbij huis.
  4. Er wordt natuurlijk wel een speech van jou als bedrijfseigenaar/directeur verwacht. Begin hier dus tijdig aan.

En zo zijn er nog veel meer zaken waar je aan kunt denken bij het organiseren van een nieuwjaarsborrel.

Een kerstfeest organiseren in een feestelijke ambiance
Entertainment mag bij een kerstfeest niet ontbreken

Nieuwjaarsreceptie organiseren bij jou op kantoor

We gaven eerder al de tip om het organiseren van een nieuwjaarsreceptie dichtbij huis te zoeken. Vaak wordt er door bedrijven uitgeweken naar externe locatie terwijl jouw eigen bedrijfspand ook een perfecte plek is voor een nieuwjaarsreceptie! Hoe zit het dan met de aankleding, horen we je denken? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om het omtoveren van jouw bedrijfslocatie in een feestelijke setting. Daarnaast brengt een nieuwjaarsreceptie organiseren bij jou op kantoor ook voordelen met zich mee. Binnen de werkkostenregeling (WKR) zijn veel kostenposten van dit event fiscaal aftrekbaar. Hoe dat precies zit vertellen je we natuurlijk graag!

Creatief concept voor jouw receptie!

“Een nieuwjaarsborrel organiseren”. Het klinkt natuurlijk heel simpel, maar er komt heel wat bij kijken! Bij Raad & Daad Evenementen zijn de ideeën oneindig en we gaan graag met jou in gesprek om deze ideeën met jou te delen. Maar eerst willen we jou en jouw bedrijf leren kennen. Wie zijn jullie? Wie zijn jullie klanten en wat voor cultuur heerst er binnen jouw bedrijf? Dit zijn voor ons belangrijke ingrediënten om een creatief concept voor jouw nieuwjaarsreceptie te bedenken! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en hoe wij voor jou de perfecte nieuwjaarsreceptie gaan organiseren? Wij denken graag met je mee!

Een knallend feest organiseren

Wil jij ook een fantastische nieuwjaarsreceptie organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw nieuwjaarsevent kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.