Nieuwjaarsborrel organiseren

Trap jij het jaar af met een knallende nieuwjaarsborrel? Deze kick-off is hét perfecte moment om bij elkaar te komen met al jouw collega’s. Van deze gelegenheid kun je gebruik maken om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Wil een fantastische nieuwjaarsborrel organiseren? Wij vertellen je er graag alles over!

Nieuwjaarsborrel organiseren

Nieuwjaarsborrel bij jou op kantoor

Vaak is een bedrijfspand de perfecte plek om een nieuwjaarsborrel te organiseren. Er zijn veel mogelijkheden om jouw bedrijfspand om te toveren tot een feestelijke locatie. Daarnaast brengt een nieuwjaarsborrel organiseren in je eigen bedrijfspand ook voordelen met zich mee. Binnen de WKR (werkkostenregeling) zijn veel kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Zo kun je voordelig profiteren van jouw perfecte nieuwjaarsborrel!

Een onvergetelijke nieuwjaarsborrel organiseren

Met een glas champagne proosten op het nieuwe jaar! Maar bij een nieuwjaarsborrel draait het natuurlijk niet alleen om drankjes. Hapjes kunnen hier niet bij ontbreken. Ga jij voor een borrel, een luxe diner of neem jij de middenweg en kies je voor een buffet? Met de juiste catering zorg je voor een heerlijke nieuwjaarsevent.

Creatieve nieuwjaarsborrel?

Bij Raad & Daad Evenementen zijn de ideeën oneindig. Een nieuwjaarsborrel organiseren klinkt simpel, maar wat komt er allemaal bij kijken? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een creatief meedenkend brein nodig? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee om samen de perfecte kick-off van het nieuwe jaar te organiseren!

Wil jij ook een onvergetelijke nieuwjaarsborrel organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.