Kick off event organiseren

Wil jij de nieuwe bedrijfsstrategie, een verandering in de bedrijfsactiviteiten of de doelstellingen van dat jaar delen met de medewerkers? Organiseer dan een spraakmakend kick off event. De ideale manier om een goede start te maken. Het houdt je medewerkers gemotiveerd, geeft ze sturing, werkt sfeer verhogend en brengt collega’s nader tot elkaar. Een kick off organiseren kan op verschillende manieren. Check de mogelijkheden! 

Een vliegende start met een kick off event

Voordat we beginnen met het plannen van jullie kick off event gaan we eerst samen in gesprek. Het doel van het event en jullie visie en doelstellingen zijn namelijk enorm belangrijk voor een geslaagd concept. Samen kijken we wat voor event er bij jullie past. Gaat de voorkeur uit naar inspirerende verhalen, interactieve presentaties of lezingen die raken? Er is altijd wel een vorm die jullie verhaal op de juiste wijze overbrengt. Je hebt tenslotte maar één kans voor een eerste indruk!

Een kick off event op het strand!
Lanceer je nieuwe strategie met een kick off event!

Strategie waarmaken

Jouw visie, nieuwe strategie of doelstellingen staan als een huis. Creëer dan ook een spraakmakend moment, om dit te delen met de medewerkers. Maak een goede start en haal het meeste rendement uit een strategisch kick off event. De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad evenementen vertalen jouw verhaal tot een passende kick off. Samen zorgen we voor een sterke boost, die zal bijdragen aan het realiseren van jullie ambities en doelstellingen. Jij focust je op de inhoud en wij zorgen er voor dat het tot zijn recht komt en waardevol wordt!

Kun je kosten voor een kick off event aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een kick off event, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor je kick off

Wil je een waardevol kick off event organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder hoe andere bedrijven een vliegende start maken. Laat je inspireren!

NAMING CEREMONY

Hapag Lloyd

KERSTEVENEMENT

Embassey Freight Services

RELATIE EVENEMENT

Caru Containers

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Marc van Haaren
Director Sales Benelux

Het concept wat er na het eerste gesprek volgde overtrof onze verwachtingen met leuke frisse ideeën en invalshoeken. De uitvoering was geweldig en zorgde er mede voor dat wij zelf ook van deze dag konden genieten.

Kick off event bij Hapag-Lloyd

Wil jij ook een geslaagd kick off event?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw kick off event kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.