Kerstfeest op eigen terrein

Tent op de parkeerplaats

De bedrijfskantine zat midden in een verbouwing en had niet genoeg capaciteit om iedereen kwijt te kunnen, dus werd ons gevraagd naar een geschikte oplossing voor de jaarlijkse kerstborrel. Deze was dichtbij huis namelijk het plaatsen van een tent op het eigen terrein die we omtoverden tot een heuse witte wereld. Winter Wonderland met een magische en warme uitstraling!

Winter Wonderland sferen

De kerst hostesses verwelkomde de gasten met een warme chocomelk en gluhwein bij het kampvuur. De tent was ingericht met wit meubilair, sfeervolle verlichting en decoratie uit een winters sprookje. De gasten hebben kunnen genieten van verschillende foodstations, een VR Santa Claus Ride zittend in de arreslee en op de foto met de polaroidmeisjes. Uiteraard werden ook de kerst klassiekers meegezongen. Bij vertrek werden de gasten nog verwend met een kerstgeschenk vers van de bakker.

Onze eventmanagers

Hoe hebben onze eventmanagers deze opdracht ervaren?

"Als alle gasten in kersttrui aan komen lopen en vrolijk aan het meezingen zijn met de muziek, geweldig! Als dan ook iedereen waar je mee samenwerkt qua leveranciers zeggen zullen we nog even doorgaan het is veels te gezellig, dan weet je dat je het ultieme hebt bereikt als team en voor de opdrachtgever." - Gloria Huisman

Gloria Huisman

Wat klanten over ons zeggen

Anneloes Offerman
Marketing & Communicatie

“Raad en Daad heeft voor ons een fantastisch team event georganiseerd. Collega’s uit diverse Noord-Europese landen kwamen voor deze belevenis naar Rotterdam. Wij raden dan ook een ieder aan om hun bedrijfsevent door Raad en Daad te laten verzorgen!”