Kerstfeest op het bedrijf

In de tijd waar gezelligheid en saamhorigheid centraal staan, wil je een knallend kerstfeest op jouw bedrijf organiseren! Een kerstevent waar nog maanden over nagepraat wordt! Wil je samen met jouw medewerkers het kalenderjaar op een onvergetelijke manier afsluiten en hen bedanken voor de getoonde inzet? Ontdek nu hoe je samen met jouw medewerkers een geweldige afsluiting van het jaar kunt beleven! Wij helpen je graag met het organiseren van een kerstfeest op jouw bedrijf!

kerstfeest-organiseren

Kerstfeest op locatie

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een kerstfeest bij hen op het bedrijf te organiseren. Want zeg nou zelf; hoe leuk is het om jouw kantoor of bedrijfspand helemaal om te toveren tot een locatie volledig is kerstsfeer. Dit kun je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt maar op een goed kerstfeest mag heerlijk eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. Ook een passend sprankelend decor is een must voor een kerstfeest op het bedrijf! Wil je zelf niet het gehele event moeten hoeven speechen? Met entertainment kun je van de eerste tot de laatste seconden optimaal genieten van jouw kerstevent op de zaak!

Zakelijk evenement
Zakelijk evenement

Ingrediënten voor een kerstfeest

Kerst vieren = heerlijk eten. Tijdens de kerstdagen wordt er volop heerlijk gegeten met familie en vrienden. Bij een kerstfeest op het bedrijf kan een diner dan natuurlijk ook niet ontbreken. We zorgen dat jullie kantoor of bedrijfslocatie helemaal omgetoverd is in winterse kerstsferen. Een grote kerstboom, mooi gedekte ronde tafels, kerstdecoraties en heel veel kleine lichtjes! Bij binnenkomst zorgt de sfeervolle achtergrondmuziek voor de ultieme kerstsfeer voor jouw gasten. Een speech is onmisbaar op een kerstfeest, maar daarna kan het heerlijk gegeten en gedronken worden. Na het diner gaan de voetjes van de vloer en mag er gedanst worden! Welke ingrediënten zorgen voor een knallend kerstfeest op jouw bedrijf?

1,5 meter kerstfeest dat bij je past

Concepten voor je 1,5 meter kerstfeest, anders dan gewend maar zeker niet minder gezellig of sfeervol. Bekijk hieronder hoe wij je kunnen verrassen.

Kerstboom van de Zaak

24 Days of Happiness

Private dining

Breakfast Club

Eindejaarsknaller

Naastenliefde

Offerte-informatie

Offerte aanvragen

Wist je dat een kerstfeest op het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Een kerstfeest bedrijf organiseren kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het kerstfeest fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een kerstfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor een geweldig kerstfeest op jouw bedrijf!

Ben je van plan om een geweldig kerstfeest op jouw bedrijf te organiseren. Wij inspireren je graag met enkele evenementen die we eerder voor onze opdrachtgevers hebben georganiseerd. In de eerste plaats het kerstfeest dat we recent in Rotterdam organiseerden. Daarnaast willen we je inspireren met een Oud & Nieuw feest dat we in opdracht van de gemeente Zoetermeer mochten organiseren.

KERSTFEEST

Internationaal bedrijfsevent Embassy

OUD & NIEUW FEEST ORGANISEREN

Gemeente Zoetermeer

DIGITAAL KERSTFEEST ORGANISEREN

Seaway 7

Wil jij ook een onvergetelijk kerstfeest op jouw bedrijf?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw kerstfeest op het bedrijf kan omtoveren tot een magisch kerstevent?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.