Kerstevent organiseren

Jij en je collega’s verdienen dit jaar een knallend kerstevent! Samen met je collega’s de feestdagen inluiden. Samen terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Maar hoe pak je de organisatie van zo’n groots kerstevent aan? Wij barsten van de energie en creatieve ideeën en helpen jou daarom graag met de complete organisatie. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zodat jullie het jaar op een prachtige manier kunnen afsluiten. We vertellen je graag hoe we dat doen!

Een kerstfeest organiseren in een feestelijke ambiance

Het bedrijfspand als feestlocatie

Stel je eens voor…de parkeerplaats die is omgetoverd tot een kerstmarkt met sfeervolle verlichting. Of de kantine die is veranderd in een sprookjesachtige feestzaal. Wij toveren jouw bedrijfspand om tot een magische plek. Collega’s kijken hun ogen uit en kennen het bedrijf niet meer terug.

Maar laten we eerlijk zijn, een kerstevent organiseren met het bedrijfspand als feestlocatie is een hoop werk. En brengt daarnaast de nodige kosten met zich mee. Zoals de aankleding van de feestruimte en het inhuren van catering. Maar let op: binnen de WKR (werkkostenregeling) zijn deze kosten aftrekbaar terwijl een kerstevent op een externe locatie maar deels aftrekbaar is. Laten we daarom samen kijken naar de mogelijkheden. En maak je geen zorgen over de voorbereidingen, dat regelen wij!

Een kerstevent op maat

Tijdens een kerstevent is alles mogelijk. Van een kerstborrel tot een uitgebreid diner met live muziek en entertainment. Wij organiseren graag een kerstevent dat precies past bij de cultuur van jouw organisatie. We bedenken daarom een sterk concept dat een rode draad vormt tijdens het kerstevent. Uiteraard horen we graag wat je wensen zijn. Wil je een actieve activiteit of juist samen rustig bijkletsen bij een knisperend kampvuur? Wil je een kerstevent onder werktijd of een knallend feest dat doorgaat tot in de late uurtjes? Wat je ideeën ook zijn, wij toveren al jouw wensen om tot een spetterend concept.

Entertainment mag bij een kerstfeest niet ontbreken
Een knallend feest organiseren

Alles tot in de puntjes geregeld

Als evenementenbureau hebben wij veel ervaring met het organiseren van een kerstevent. We denken overal aan, van de uitnodiging tot de aankleding en het decor. Van de catering tot het entertainment en natuurlijk een tijdige opbouw en afbouw van de feestruimte. Kortom: de organisatie van een kerstevent is bij ons in goede handen! Raad en Daad zorgt voor een onvergetelijke ervaring, waar jij en je collega’s nog lang over napraten.

Inspiratie voor een knallend kerstevent

Ben je van plan om een spectaculair kerstevent te organiseren voor jouw bedrijf. Laat je dan inspireren door een aantal evenementen die we al eerder voor onze opdrachtgevers hebben georganiseerd. Zoals het kerstfeest dat we voor Embassy in Rotterdam organiseerden. Of het Oud & Nieuw feest dat we in opdracht van de gemeente Zoetermeer mochten organiseren.

KERSTFEEST

Internationaal bedrijfsevent Embassy

OUD & NIEUW FEEST ORGANISEREN

Gemeente Zoetermeer

DIGITAAL KERSTFEEST ORGANISEREN

Seaway 7

Wil jij ook een onvergetelijk kerstevent organiseren?

Ben je nieuwsgierig hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw kerstevent kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.