Een planning voor al jouw evenementen

Een nieuw jaar! Een jaar vol nieuwe kansen en dromen. Samen mijlpalen en hoogtepunten vieren en herinneringen maken. Wij vangen jouw ideeën en toveren deze om tot te gekke events. Evenementen met ieder een eigen concept, maar altijd passend bij het DNA van jouw bedrijf. Laten we kennismaken en samen ontdekken hoe wij dit jaar tot een groot succes kunnen maken!

De organisatie tot in de puntjes geregeld

Ieder event start met een goede planning, hoe klein of hoe groot het evenement ook is. Door samen een jaarplanning te maken krijgen we een goed overzicht van al de activiteiten en de manier waarop zij bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie. Op die manier zorgen we voor maximale impact! Per event bepalen we het doel, de doelgroep, het budget en maken we een programma. Daarnaast leggen we belangrijke deadlines vast voor taken zoals het reserveren van locaties, het inhuren van sprekers en het regelen van vervoer. Natuurlijk is hierbij ook ruimte voor jullie eigen inbreng, het is immers jullie feest! 

10-jarig jubileum
Festival band

Evenementen in alle soorten en maten

Ieder bedrijf is anders en heeft daarom een andere aanpak nodig. We verdiepen ons daarom eerst in de bedrijfscultuur en kernwaarden van jouw organisatie. Samen kijken we naar belangrijke gebeurtenissen die dit jaar op jullie staan te wachten. Van een open dag tot spetterend personeelsfeest of een event voor bestaande en nieuwe relaties. Wil je samen met collega’s iets vieren of juist een kijkje achter de schermen geven aan klanten? Wij maken van ieder event een unieke ervaring.

Wist je dat het organiseren van een evenement fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een evenement op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Verbazen en verwonderen

Met veel passie en creativiteit ontzorgen we jou bij de organisatie van evenementen. We bedenken originele evenementenconcepten die we op een eigenzinnige manier tot leven laten komen. Dat doen we samen met jou, onze leveranciers en de gasten. Wij zijn specialisten in ons vak en maken van jouw evenement een onvergetelijk moment. Laat je inspireren!

OPENING PLUS ULTRA LEIDEN

Kadans Science Partner

JUBILEUM 90 JAAR

Vobra Special Petfoods

MEDEWERKERS BIJEENKOMST

Van Wijnen Midden

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Kun jij onze hulp gebruiken?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen jouw evenementen kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.