ZOMERFEEST | TOPDESK

Zomerfeest topdesk aftrap
Multiverse topdesk

Een zinderende dag vol energie en avontuur: het jaarlijkse zomerfeest van Topdesk. Met 600 internationale gasten beleefden we een grootschalig en fantastisch evenement, dat tevens de perfecte afsluiting vormde van de International Week. De locatie voor dit spektakel, de RDM Onderzeebootloods, bood de perfecte achtergrond voor een dag vol plezier en samenhorigheid. Het ochtendprogramma bracht de gasten samen voor een krachtig plenair programma met inspirerende break-out sessies. Boven het hoofdpodium pronkte een imposante truss, verlicht in de herkenbare vorm van het TopDesk-logo, waarmee de toon werd gezet voor een dag vol superhelden en spektakel.

Multiverse
Na het informatieve deel was het tijd voor een welverdiende lunch in het zonnetje. Tijdens de lunch transformeerde iedereen zich om tot superheld. De diversiteit van de kostuums was indrukwekkend, van kleurrijke personages tot indrukwekkende heldenoutfits. Het thema van het feest, ‘TopDesk Multiverse’, was overduidelijk. Elke medewerker werd ingedeeld in een multiverse, compleet met vlaggen en teamoutfits die de saamhorigheid versterkten.

Een intense competitie in vier werelden van verschillende spellen: Dodge the bullet, The Strength of a superhero, The Battle of the clever, Lasergamen, Archery Tags, en Water & Fire. Daarnaast waren er tal van andere activiteiten, zoals RIB-bootvaren over de Maas, een superheldenquiz, een games- en stripboekcorner, een filmhoek, en een uitdagende stormbaan.

En de winnaar is…
Op het foodplein, dat was omgetoverd tot een manga-plein, konden deelnemers zich aan het einde van de middag tegoed doen aan heerlijk eten vanuit foodtrucks. De feestavond begon met spanning toen de winnende wereld van het middagprogramma werd bekendgemaakt, gevolgd door een nacht vol dans en entertainment. Binnen domineerde de DJ de dansvloer, terwijl buiten de akoestische band een sfeer van gezelligheid creëerde.

Het zomerfeest eindigde zoals het begon: grootschalig en met een vleugje magie. De gasten keerden voldaan terug, sommigen in bussen, nog nagenietend van een dag vol heldenavonturen en onvergetelijke momenten.

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen