OPENING KONINGSTUNNEL

Openingsevenement_Koningstunnel
Opening_Koningstunnel_01

Opening tunnel na renovatie

Na een grote renovatie ging de Koningstunnel in het hart van Den Haag 5 weken eerder open dan gepland. In de tunnel werd een ontvangstruimte opgebouwd en werd doormiddel van grote foto’s de renovatie werkzaamheden nader toegelicht. De rauwheid van de tunnel werd in eren gehouden – het is immers een niet alledaagse locatie voor een evenement.

Een spraakmakende opening

In de ochtend werd de tunnel opengesteld voor omwonenden en geïnteresseerden, waarna hij ’s middags officieel werd geopend. Een openingshandeling waarin de aannemer de tunnel officieel weer overdraagt aan de Gemeente Den Haag en de wethouders als eerste passagiers de tunnel in reden. Een spraakmakende opening waarbij humor en duurzaamheid begeleid werden door de Haagsche nuchterheid.

Binnen 12 uur na de afbouw reden de eerste auto's weer door de tunnel!

Onze eventmanagers

Hoe hebben onze eventmanagers deze opdracht ervaren?

“2 maanden voor de opening zaten we om de tafel met de Gemeente Den Haag. Het was de start van de zomervakantie en veel mensen waren al weg. En wij? Wij bewaakten deze zomer samen het kantoor. Wat was het een heerlijke productie op zo’n bijzondere plek. Met mensen om ons heen die allen zo trots waren op wat zij hadden bereikt. Tijdens de opbouwdagen werden de laatste werkzaamheden verricht aan de tunnel en werden testen uitgevoerd. Het alarmprotocol, de windturbine.. we hebben het allemaal zien en horen voorbij komen. De Koningstunnel? Die is voor ons na dit evenement nog iets meer bijzonder geworden! Elk ritje naar Den Haag brengt een lach op ons gezicht.” - Jolanda & Gloria

Gloria Huisman

Wat klanten over ons zeggen

Anneloes Offerman
Marketing & Communicatie

“Raad en Daad heeft voor ons een fantastisch team event georganiseerd. Collega’s uit diverse Noord-Europese landen kwamen voor deze belevenis naar Rotterdam. Wij raden dan ook een ieder aan om hun bedrijfsevent door Raad en Daad te laten verzorgen!”

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen