OPENING HOOFDKANTOOR & WAREHOUSE | DHL

officiele opening dhl

Wat een belevenis! DHL Global Forwarding heeft haar nieuwe warehouse en hoofdkantoor op magistrale wijze onthuld tijdens een tweedaags festijn op eigen locatie. Een toplocatie op het SEGRO Park Amsterdam Airport, gelegen naast luchthaven Schiphol. Naast de conceptontwikkeling en organisatie toverden we één van de immense bedrijfshallen om tot sfeervolle feestlocatie voor dit bijzondere moment. De uitbundige lichtshow die het warehouse in al haar pracht belichtte zorgde voor dé climax van het evenement.

Borrelen en bewonderen
Op vrijdag werden de festiviteiten gestart met een officiële opening, bijgewoond door genodigden en als speciale gast wethouder Marja Ruigrok van de gemeente Haarlemmermeer. Tijdens interessante gesprekken onder het genot van een hapje en een drankje stonden verbinden en netwerken centraal. Tussentijds vonden er inspirerende rondleidingen plaats en werden zowel kantoorruimtes als bedrijfshallen met veel enthousiasme geshowd. Benieuwd naar het bouwproces? Op een groot scherm werd in sneltreinvaart het ontstaan van dit imposante gebouw aan de gasten getoond.

Familiedag
Op zaterdag stonden de deuren nogmaals wagenwijd open, ditmaal voor collega’s en hun dierbaren. Een dag vol verwondering waarbij gasten ook vandaag werden getrakteerd op een uitgebreide rondleiding door dit imposante nieuwe gebouw. Een dag vol activiteiten voor het hele gezin, van smakelijke foodtrucks tot een creatieve knutselhoek voor de jongsten. Een photobooth, doe-activiteiten zoals XL memory, schminken en een meesterlijke ballonnenartiest zorgden voor blijvende herinneringen.

Als toonaangevende luchtvrachtexpediteur voegt DHL Global Forwarding met dit innovative warehouse belangrijke faciliteiten toe aan het luchtvrachtarsenaal van Schiphol. Op die manier leveren ze een belangrijke bijdrage aan de cruciale vrachthubfunctie van onze nationale luchthaven voor de Nederlandse economie. Een nieuw tijdperk van groei en innovatie voor DHL en haar partners!

Wil jij ook een bijzonder moment van jouw bouwproject vieren? De start, het hoogste punt, of opening, laten we kennismaken!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen