MEDEWERKERSBIJEENKOMST | VAN WIJNEN MIDDEN

Medewerkersbijeenkomst

Medewerkersbijeenkomst als kick-off moment

Veel bedrijven organiseren een medewerkersbijeenkomst aan het begin van het (boek)jaar, ter start van een nieuw kwartaal of bij de lancering van een nieuwe strategie. De ideale manier om een goede start te maken of juist terug te kijken op een bepaalde periode.

Van Wijnen Midden organiseerde een medewerkersbijeenkomst waarop het weerzien van de collega’s en kennisoverdracht centraal stond. Projecten werden geëvalueerd en er werd gezamenlijk, met alle lagen uit de organisatie, naar de toekomst gekeken.

Kennisoverdracht en fun een goede combinatie

De locatie - Fort Voordorp, zorgde bij aankomst direct voor de juiste sfeer. Het parkeerterrein vulden zich met Van Wijnen busjes en de vlaggen wapperden in de mast. Een ongedwongen gevoel en laten we eerlijk zijn… dat zonnetje hielp daar ook zeker aan mee. Niet alleen directie kwam aan het woord, maar ook medewerkers met persoonlijke verhalen. Het plenaire gedeelte werd dan ook afgesloten met een huiskamer setting met een projectteam. Op deze manier konden projecten vanuit diverse kanten belicht worden.

De middag werd afgesloten met lekkere streetfood gerechten, buiten in het zonnetje. Er werd bijgepraat, gelachen en uitgedaagd in een potje XL tafelvoetbal. Proost!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen