JUBILEUMFEEST | DLG

DLG jubileum

Het was niet zomaar een feestje bij DLG, het was een waar festijn! Na het grandioze succes van het feest in de Van Nellefabriek in 2020, toen de nieuwe huisstijl werd gelanceerd, kwam er een weergaloos vervolg. Dit keer waren er drie redenen om eens goed uit te pakken: 5 jaar DLG, 25 jaar Daily Fresh en de opening van het splinternieuwe crossdock centrum. Het beloofde een onvergetelijke avond te worden voor personeel, klanten en relaties.

Een complete metamorfose
In het eigen pand, waar normaal gesproken pallets de boventoon voeren, toverden wij de bedrijfshal om tot een waar feestparadijs met DLG in de hoofdrol. In DLG-stijl werd alles tot in de puntjes verzorgd. Spectaculaire foodtrucks rolden binnen, de bar transformeerde tot een ware DLG-bar, de caravan werd omgetoverd tot een ruimte voor een komische pubquiz. En uiteraard stond het fotohokje weer klaar om de mooiste momenten vast te leggen.

Bijzonder transport
De avond werd afgetrapt met een inspirerende dialoog tussen de bestuursleden, die tevens in het Engels werd vertaald voor de internationale gasten. Daarna barstte het feest los, met één druk op de knop werden drie palletwagens in beweging gezet, beladen met DLG-dozen, die het podium op rolden. Gepersonaliseerde biertjes kwamen tevoorschijn en werden met kruiwagens door de zaal verspreid. Een prachtige symboliek voor een toekomst vol succes en gezamenlijk proosten op de behaalde mijlpalen.

Laat je spierballen zien
Het optreden van Session bracht iedereen in beweging en liet de dansvloer vollopen. De boksbal en het spijkerbroekhangen zorgden ondertussen voor veel hilariteit, durf jij de uitdaging aan? De avond vloog voorbij, en voordat men het wist, reden de bussen naar huis alweer voor. Het was een avond om te koesteren, een avond die de geschiedenis van DLG opnieuw kleurde en een glimlach op ieders gezicht achterliet. Wat een feest, wat een mijlpaal, wat een geweldige herinnering om nooit meer te vergeten.

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen