Over ons

Als event marketeers dromen wij van; euforische gasten, staande ovaties, schaterend publiek, onvergetelijke herinneringen en verbazingen. Wij geloven dat doormiddel van live-communicatie bedrijven groeien. Wij willen immers weer voelen. Proeven. Ervaren. Je verbonden voelen bij een team. Als klant en leverancier één voelen en samen werken aan een mooie toekomst.

Wie is Raad & Daad evenementen en wat zijn onze drijfveren? Lees het hier:

Gewoon verwonderen

Relax & Geniet

Gas erop

Lekkere trek

Duurzaam

Bakkie

Wij willen de dromen van onze klanten vangen in een te gek evenementenconcept en op een eigenzinnige manier tot leven laten komen. En om dat te kunnen hebben we elkaar nodig. Wij geloven erin dat je creatiever wordt, wanneer je je zelf durft te zijn.

Meet the team

Iedere dag weer, gaan wij met een glimlach van oor naar oor op weg naar kantoor. De verwondering en de glimlach van onze gasten werken verslavend. We zijn gepassioneerd, hebben ontzettend veel plezier met elkaar, onze leveranciers en opdrachtgevers.

Maak kennis met onze event professionals:

Tim van Eekelen

Jolanda Slee

Gloria Huisman

Gloria Huisman

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Onze goede doelen

2019 was voor ons een jaar waarin we schitterende evenementen mochten verzorgen, kennis maakten met mooie relaties en tot nieuwe inzichten kwamen. Met de kennis en mogelijkheden van nu in combinatie met de drijfveren van onze eventmanagers hebben wij besloten in 2020 een duurzamere weg in te slaan.

Voor jou als onze relatie zal dit niet anders voelen. Met dezelfde passie en creativiteit ontzorgen we jou bij de organisatie van je evenement. Maar wat doen we dan wel? We gaan ervoor zorgen dat ongemerkt de voetafdruk van onze evenementen kleiner wordt dan voorheen. Want laten we eerlijk zijn…. iets doen voor een ander, de natuur en de generaties na ons voelt stiekem verdomde goed!

Voor elke aanwezige gast op onze evenementen dragen wij bij aan het goede doel om onze voetprint te verkleinen:

Plastic soep

De plastic soep is een groeiend, wereldwijd probleem. Plastic afval vervuilt ’s werelds wateren in toenemende mate, met alle gevolgen van dien. Dieren in en om het water raken verstrikt of stikken in het plastic afval. En doordat vissen plastic inslikken krijgen wij het uiteindelijk weer op ons bord.

Bomen planten

We hebben allemaal te maken met de gevolgen van de wereldwijde ontbossing en klimaatverandering. Daarom pakken we het probleem dichtbij huis aan, maar ook verder weg. In Nederland helpen we met het herstel van bos en de vergroening van ons land door uitbreiding van het bosareaal.