Over ons

Als event marketeers dromen wij van; euforische gasten, staande ovaties, schaterend publiek, onvergetelijke herinneringen en verbazingen. Wij geloven dat door middel van live-communicatie bedrijven groeien. Wij willen immers weer voelen. Proeven. Ervaren.
Je verbonden voelen bij een team. Als klant en leverancier één voelen en samen werken aan een mooie toekomst.

IDEA-keurmerk
Wij zijn trotse bezitter van het IDEA-keurmerk. Als opdrachtgever ben jij verzekerd van een professionele partner voor de organisatie van jouw evenement.

Wondering
Iedere dag weer, verbazen en verwonderen wij onze gasten in al onze producties. Hoe klein of hoe groot het evenement ook is. De verwondering en de glimlach van de gasten zijn onze energie. Alles moet kloppen en komt samen op 1 moment. Jouw evenement.

Green Mission
De wereld om ons heen veranderd en wij zijn ons steeds meer bewust van haar toekomst. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vaker te kiezen voor duurzame en/of circulaire oplossingen. Want laten we eerlijk zijn…. iets doen voor een ander, de natuur en de generaties na ons voelt stiekem verdomd goed!

Rotterdam
Niet lullen maar poetsen. Met veel Rotterdams bloed in het bedrijf is de mentaliteit hard werken en dingen waarmaken. Ons woord daar houden wij ons altijd aan. Kan iets niet? Ook dan zeggen wij dat eerlijk. Jouw ambities worden gebundeld en jullie boodschap wordt onze rode draad!

Kies voor een creatief concept met Raad & Daad evenementen

Wij willen de dromen van onze klanten vangen in een te gek evenementenconcept en op een eigenzinnige manier tot leven laten komen. En om dat te kunnen hebben we elkaar nodig. Wij geloven erin dat je creatiever wordt, wanneer je je zelf durft te zijn. Kleur ook eens buiten de lijntjes, je zal zien wat voor te gekke concepten er zullen ontstaan!

Meet the team

Iedere dag weer, gaan wij met een glimlach van oor naar oor op weg naar kantoor. De verwondering en de glimlach van onze gasten werken verslavend. We zijn gepassioneerd, hebben ontzettend veel plezier met elkaar, onze leveranciers en opdrachtgevers.

Maak kennis met onze event professionals:

Tim van Eekelen

Tim van Eekelen
Eigenaar

Jolanda Slee

Jolanda Slee
Sr. Eventmanager

Gloria Huisman

Gloria Huisman
Sr. Eventmanager

Laurence Gijsen

Laurence Gijsen
Productiemanager

Yann Rixen
Eventmanager

Elske Schluep

Elske Schluep
Eventmanager

Celeste van Zielst
Jr. Eventmanager

Mumba
Kantoorhond

Ons groene hart

Zwerfafval is een groeiend, wereldwijd probleem. (Plastic) afval vervuilt ’s werelds wateren in toenemende mate, met alle gevolgen van dien. Dieren in en om het water raken verstrikt of stikken in het afval. En doordat vissen (plastic) inslikken krijgen wij het uiteindelijk ook weer op ons bord.

Met een kantoor in het centrum van Rotterdam, gestationeerd naast de Maas zien wij dagelijks hoe zwerfafval het stadsbeeld verstoort. Dat vinden wij frustrerend en zonde van de mooie stad waarin wij wonen en werken. Daarom gaan wij tijdens de lunchpauze met knijpers en vuilniszakken in de hand naar buiten om zwerfafval te rapen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het schoonmaken van een deel van onze geliefde stad!

Raad & Daad evenementen - zwerfafval