DINNER PARTY | CARU CONTAINERS

Ontvangst Caru's dinner party

Wat een fantastische afsluiting van de Intermodal Europe beurs was het dit jaar! De CARU Containers Dinner Party, bracht een internationaal gezelschap samen voor een onvergetelijke ervaring. De industriële, 100 jaar oude scheepsbouwloods, IJVER in Amsterdam, vormde de perfecte locatie voor dit bijzondere evenement.

Walking diner
Een sfeervol ontvangst met grote lichtletters op de grond en het CARU-logo op de gevel van de feestlocatie geprojecteerd. Bij binnenkomst werden gasten verwelkomd met de sprankeling van champagne. Proost! De ultieme setting voor het opdoen van nieuwe contacten, het versterken van bestaande relaties en het delen van ervaringen met collega’s en internationale partners. En wat volgde, overtrof alle verwachtingen. Een uitgeserveerd 7-gangen walking diner dat niet alleen de smaakpapillen, maar ook de zintuigen betoverde. Oesters werden geopend en de meest heerlijke cocktails werden bereid. Deze avond was niet alleen een afsluiting van een mooie week maar ook het begin van nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen voor CARU Containers.

Verbinding vieren
Temidden van de culinaire hoogstandjes werden de gasten getrakteerd op een muzikale reis. Live optredens van Belle Perez, Dennis van Aarsen en Realese. Tot slot zorgde DJ Lukas Vane voor een fantastische afsluiting van deze onvergetelijke avond. Er werd gedanst, gelachen en gefeest tot in de late uurtjes.

Personeelsfeest om nooit te vergeten
Wil jij net als CARU Containers een onvergetelijke Dinner Party beleven op een prachtige locatie? Laat ons jouw feest naar een hoger niveau tillen. We staan klaar om vrijblijvend de mogelijkheden met je te bespreken en een offerte op maat te maken.

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen