BEDRIJFSFESTIVAL | MVGM

Bedrijfsfestival organiseren

Sprekers passend bij de kernwaarden

Per bus kwamen zo’n 750 gasten vanuit heel Nederland naar Watergoed voor het MVGM bedrijfsfestival! Een dag vol inspiratie en festivalplezier welke in het leven is geroepen om het ‘wij-gevoel’ extra te stimuleren. Op ongedwongen manier brachten we de medewerkers samen en namen ze de kernwaarden van de organisatie tot zich. In tenten verspreid over de locatie werden kernwaarden sessies georganiseerd met diverse sprekers. Arjan Erkel, Ynzo van Zanten, Ruud Veltenaar en John van Zweeden vertelden ieder hun eigen verhaal met een bruggetje naar een van de kernwaarden van MVGM. Een mooie manier om de kernwaarden meer te laten leven onder de werknemers.

Afsluitend foodtruck festival

De middag werd afgesloten met een echt foodtruck festival. Diverse streetfood gerechten waren te verkrijgen bij de foodtrucks en foodstations op het terrein. Verspreid over het terrein creëerden we twee foodpleinen waar koks live de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Het podium werd geplaatst aan de rand van het water. Dansend op de muziek van de band hadden de gasten een prachtig weids uitzicht over het meer. De Silent Disco en zweefmolen maakten het feest compleet. Tot op de dag van vandaag horen we het nog steeds: het bedrijfsfestival was een dag waar de werknemers nog lang over na zullen praten!

Onze eventmanagers

Hoe hebben onze eventmanagers deze opdracht ervaren?

"Bij sommige evenementen klopt echt alles, ook dat wat je zelf niet in de hand hebt… en dit was er zo’n een! De dag ervoor stonden we met een geweldig team in de stromende regen op te bouwen. Wat een doorzetters. Een zonovergoten dag brak aan: zonnebrillen op, jassen uit en allen met een glimlach van oor tot oor. De programmering, het festivalsfeertje, de gasten, de aankleding en de medewerkers. Alles kwam samen in deze onvergetelijke dag!" - Jolanda & Tim

Wat MVGM over ons zegt

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!”

logo polyplastic
Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen