TEAMUITJE | AFTER SUMMER FESTIVAL

After Summer Festival
After Summer Festival Camping de Lievelinge

Camping als eventlocatie

"Organiseer een zomerevent met activiteiten waarbij onze medewerkers volledig uit hun comfortzone gehaald worden." was de vraag die we kregen. Vanuit verschillende vestigingen kwamen alle medewerkers naar een centraal punt in het land om de onderlinge contacten te versterken en een dag te beleven waar nog lang over nagepraat gaat worden.

De medewerkers werden meegenomen op originele wijze in festivalsferen. Camping de Lievelinge was deze dag het decor, gelegen op een prachtige en natuurlijke locatie. Een locatie die een oase is van creativiteit, inspiratie, natuur en rust. De magie was direct bij binnenkomst te voelen en het After Summer Festival was ontstaan.

Activiteiten in de zon

Een dag met vele sportactiviteit waar de gasten konden kiezen. Hardlopen, drone vliegen, mountainbiken, suppen XXL met je team, kanoën, volleyballen, bootcampen op het Neverland terrein, boogschieten of languit in de strandstoel je collega’s aanmoedigen op het strand bij het meer. Het kon allemaal!

Na alle activiteiten kwam iedereen ’s avonds weer bij elkaar en stond er in festivalsferen een foodcourt klaar met de lekkerste vers bereide streekproducten. De VW photo booth en singer songwriters zorgden voor zomerse deuntjes en gezelligheid op de achtergrond en rondom het lievelingsvuur werd de dag afgesloten.

Onze eventmanager

Hoe heeft onze eventmanager deze opdracht ervaren?

"Als je de gasten uit hun comfortzone moet gaan halen, blijft het altijd heel spannend of je ideeën wel gaan aansluiten. Toen de eerste gasten gewoon in pak aankwamen op de camping kreeg ik wel even de kriebels. Toen ik ze na een uur allemaal in de sportkleding super fanatiek aan alles zag mee doen, viel er echt een last van mijn schouders. Het was een prachtige zomerdag, een te fantastische locatie en een geweldige groep mensen om dit voor te mogen organiseren. Het plezier die ze hadden tijdens de activiteiten was gewoon aanstekelijk!" - Gloria Huisman

Gloria Huisman

Wat klanten over ons zeggen

Anneloes Offerman
Marketing & Communicatie

“Raad en Daad heeft voor ons een fantastisch team event georganiseerd. Collega’s uit diverse Noord-Europese landen kwamen voor deze belevenis naar Rotterdam. Wij raden dan ook een ieder aan om hun bedrijfsevent door Raad en Daad te laten verzorgen!”

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen