75-JARIG JUBILEUM | ABS DEN ELZEN

sharing dinning van den elzen bedrijfsjubileum
Feest jubileum van den Elzen

Bedrijfsjubileum ABS Den Elzen

Een uniek shared dining feest midden in de natuur, een sfeervolle tent met prachtige aankleding. Een intieme omgeving waarin jij je meteen thuis voelt. Wij weten dat details echt het verschil maken! Voor ABS Den Elzen organiseerden we een spetterend jubileumfeest voor 300 gasten, tot in de puntjes georganiseerd en bruisend tot in de late uurtjes.

Laat je verrassen
De avond start met een uitgeserveerd diner met tussendoor verrassend amusement. Van cabaret tot verbazingwekkende tafelgoochelaars en van gedichten aan tafel tot een dansshow ter onthulling van de nieuwe huisstijl. De heerlijkste gerechten worden live door onze koks bereid, rechtstreeks op het podium. Je ziet, ruikt en proeft de culinaire hoogtepunten terwijl je geniet van de gezelligheid en de sfeer.

Als klap op de vuurpijl gaat het diner over in een knallend eindfeest. Een avondvullend podiumprogramma met DJ’s, bands en een gastoptreden van Vinchenzo. Als finishing touch een photobooth voor een geweldige achterwand met nieuwe huisstijl voor een blijvende herinnering aan deze feestelijke dag.

Jubileumfeest op maat
Een adembenemend jubileumfeest ter ere van jullie bedrijfsjubileum? Een avond waarop je samen geniet van een perfect gepland evenement. Hét moment om het personeel, leveranciers en trouwe klanten te bedanken voor alle inzet. Een jubileumfeest dat past bij het DNA en de cultuur van jouw bedrijf. We verrassen je graag met een spetterend concept. Laten we kennismaken!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen