Coronaproof kerstevent

We hoopten allemaal rond de kerst weer up and running te zijn. Met de vooruitzichten van nu is de verwachting groot dat we dan nog niet het kerstfeest op het bedrijf kunnen vieren zoals we dat normaliter deden. Een kerstborrel is de uitgelezen kans om medewerkers te bedanken voor hun inzet en in het zonnetje te zetten. Maar wat doe je in tijden van corona waarin we stiekem een beetje digitaal moe worden? Welke coronaproof kerstevent oplossingen zijn er om thuis in de woonkamer, samen met de collega’s feest te vieren?

Wij hebben diverse coronaproof kerstevent concepten ontwikkeld om met alle collega’s en/of relaties te kunnen vieren. Evenementen waarbij de RIVM maatregelen in acht worden genomen. Groot, maar ook heel klein. Passend bij jouw bedrijf en doelgroep! Voor uitgebreide informatie en mogelijkheden ga je naar onze coronaproof kerstconcepten pagina, bel je ons op 010 300 78 09 of stuur je ons een e-mail. We sturen je graag onze brochure toe!

Kerstboom van de zaak

Maak snel kennis met onze coronaproof kerstevent concepten

Onze concepten zijn in alle soorten en maten ontwikkeld. Of het nu gaat om een drive-thru met het gezin op de zaak, een romantisch diner of een feest in de woonkamer. Wij kijken graag samen met jou welk concept het beste bij jullie past: