START BOUW UNIVERSITEITSGEBOUW SPUI | RYSE

Start bouw universiteitsgebouw spui

Na een succesvolle haalbaarheids- en ontwerpfase werd op 14 september de start van de bouw van het indrukwekkende Universiteitsgebouw Spui groots gevierd.
Te midden van genodigden en stakeholders werd dit bijzondere moment bekrachtigd in het voormalige pand van de V&D en Hudson’s Bay aan het spui in de binnenstad van Den Haag. Het Spui zal een nieuw leven gaan leiden als bruisend centrum van kennis en innovatie. RYSE, als ontwikkelaar in opdracht van CBRE Investment Management, leidt de herontwikkeling van dit iconische gebouw. Samen met de partners Gemeente Den Haag, Universiteit Leiden en bouwbedrijf van Wijnen zijn zij verantwoordelijk voor de de bouw van dit project.

Proosten op de toekomst
De toekomstige bouwplaats in het voormalige gebouw, werd door Raad & Daad evenementen omgetoverd tot het ultieme decor voor een informele borrel met luxe hapjes voor alle genodigden. Temidden van deze setting nam Derek Otten het podium met een meeslepende spoken word-performance, waarin hij de transformatie van het gebouw en de veelbelovende toekomst schetste.

De start van de bouw markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor het gebouw, maar ook een opwindend begin van een toekomst vol mogelijkheden en vooruitgang.

Klaar voor de toekomst
Het Universiteitsgebouw Spui belooft een broedplaats te worden waar toekomstige generaties studenten werken aan een betere wereld. Een toekomst waarin grenzen vervagen en samenwerkingen floreren. Universiteit Leiden werkt hierbij samen met de TU Delft, Open Universiteit, LUMC en Universiteiten van Nederland. Universiteitsgebouw Spui is niet zomaar een gebouw; het is een symbool van vooruitgang, samenwerking en vernieuwing. Een waardevol cadeau voor de stad Den Haag.

Bouwevenementen
Wil jij ook een bijzonder moment van jouw bouwproject vieren? De start, het hoogste punt, of oplevering, wij organiseren graag met jou deze mijlpaal! Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen