#Nowaste

Restanten na een event

Drukke maanden met veel prachtige evenementen, betekend helaas ook dat er altijd drank- en/of etenswaren overblijven. Het gaat mee terug naar kantoor en daar staat het dan… Net zolang tot je het vergeet en wanneer je er aan denkt is het meestal te laat.

2020 staat voor ons in het teken van duurzaamheid. We willen graag ons steentje bijdragen en onze voetafdruk verkleinen. Een onderdeel daarvan is o.a. strakkere en bewustere inkoop, maar ook nadenken over wat te doen met restanten.

Naar de Voedselbank en het Leger des Heils

Zo gingen wij op pad. Met onze bus vol geladen op naar de Voedselbank en het Leger des Heils om de spullen, die nog perfect voor consumptie waren, weg te brengen. Te brengen naar mensen die er blij mee zijn en het maar al te goed kunnen gebruiken. Het enthousiasme waar je dan vervolgens mee ontvangen wordt en de blijdschap wanneer de vrijwilligers je helpen met het uitladen van de bus is onbeschrijfelijk.

Iets doen voor de natuur, onze medemens en ons nageslacht voelt verdomde goed! Deze actie smaakt naar meer. Wij zullen bij elk evenement, keer op keer, bewuste keuzes maken. Doe jij met ons mee?