Kerstconcept: Naastenliefde

Helaas kan niet iedereen kerst vieren. Door bijvoorbeeld geld- of gezondheidsproblemen of eenzaamheid. Een groep mensen die heel graag een sfeervolle kerst zouden willen vieren maar hier niet de middelen voor hebben. Dit jaar is deze groep groter dan ooit tevoren. Door het COVID-19 virus zijn de eenzaamheid aantallen verhoogd. Het hoeft niet groots, maar zeker in deze tijd worden de meest kleine gebaren zo erg gewaardeerd. Laten we vooral met z’n allen de groep die het zo hard nodig heeft niet vergeten!

Geef een glimlach cadeau

Namens jullie bedrijf geven wij deze groep mensen een onvergetelijke dag. Uiteraard geheel volgens de maatregelen. Of het nu gaat om een op maat gemaakt kerstpakket, een uitgebreid kerstdiner of een lieve digitale groet. Wij zorgen er voor dat deze mensen namens jullie in de watten worden gelegd! 

Kerstconcept Naastenliefde

Wil jij ook een glimlach cadeau doen? Naastenliefde!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden hoe wij iemand anders namens jullie een onvergetelijk kerst kunnen geven?  Wij informeren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welk concept het beste past. Neem contact met ons op via 010 300 78 09 of stuur een e-mail.

Wil jij ook een 1,5 meter kerstevent?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook kerstfeest kan omzetten naar een digitale belevenis?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.