1,5 meter kerstevent

Gezien de situatie rondom het COVID-19 virus leven we momenteel nog steeds in een 1,5 meter samenleving. De altijd gezellige en sfeervolle kerstdagen staan voor de deur. Het moment waarop veel werkgevers hun medewerkers bedanken en in het zonnetje zetten. Maar hoe doen we dat in deze tijd? Raad & Daad evenementen heeft diverse 1,5 meter kerstevent concepten ontwikkeld om met alle collega’s en/of relaties te kunnen vieren. Evenementen waarbij de RIVM maatregelen in acht worden genomen. Groot, maar ook heel klein. We kijken altijd naar een evenement dat bij jouw bedrijf past.

1,5 meter kerstevent

1,5 meter kerstevenement dat bij je past

Concepten voor je 1,5 meter kerstevent, anders dan gewend maar zeker niet minder gezellig of sfeervol.  Bekijk hieronder hoe wij je kunnen verrassen.

Kerstboom van de Zaak

24 Days of Happiness

Private dining

Breakfast Club

Eindejaarsknaller

Naastenliefde

Offerte-informatie

Offerte aanvragen

Samen voor elkaar

Bij het organiseren van een 1,5 meter kerstevent kijken we eerst goed naar wie jullie zijn. Welke doelgroep willen jullie bereiken? En welke doelstellingen willen jullie met het event behalen? We vinden het hierbij erg belangrijk dat we duidelijke afspraken maken en de RIVM maatregelen naleven. Samen voor elkaar! Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie volledig genieten van het event. Ondanks dat het anders is dan dat jullie gewend zijn.

Zakelijk evenement

Wil jij ook een onvergetelijk 1,5 meter kerstevent?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw kerstfeest kan omtoveren tot een 1,5 meter concept?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.