Digitaal bouwevenement organiseren

Dat het COVID-19 virus ons land in de greep heeft is een feit. Er wordt een beroep op heel Nederland gedaan, om als het kan zoveel mogelijk thuis te werken en daarnaast de deur alleen uit te gaan als dit echt noodzakelijk is.

Op de bouwplaats gaan sommige werkzaamheden gewoon door. Er worden manieren bedacht om toch de gestelde deadlines te kunnen behalen.

Kopers zitten thuis en tellen de dagen af tot de start van hun nieuwe huis of het hoogste punt is bereikt. Normaliter zouden ze dan uitgenodigd worden op de bouwplaats om dit feestelijke moment te vieren. Maar dat zit er nu helaas niet in. Hoe kunnen we in deze tijd dan dit moment samen met alle buren vieren?

Digitaal bouwevenement

Het digitale bouwevenement,
de oplossing!

Voorafgaand aan het evenement ontvangen alle gasten een verrassingspakket thuis. Nieuwsgierig maken ze hem open. Een klein flesje prosecco en een uitnodigingskaart met uitleg komen tevoorschijn. De uitnodiging bevat een link naar een livestream pagina.. verder is het nog een grote verrassing wat komen gaat.

Op de genoemde tijd zitten alle gasten gereed voor de computer met de webcam aan. Een aftelklok is in beeld zichtbaar. Wat zal er komen gaan? De livestream start en in beeld verschijnen alle nieuwe buren en belanghebbenden bij elkaar. Hilariteit gegarandeerd!

Proosten op afstand

Proosten met de buren

Een bijzondere manier om kennis te maken met de nieuwe buren! Vervolgens wordt er  live geschakeld naar de bouwlocatie. Een presentator, uitgedost in een outfit passend bij het project, heet de gasten welkom. Op de achtergrond wapperen jullie vlaggen in de wind. Vervolgens komen de diverse sprekers aan het woord. Kunnen ze er toch niet bij zijn? Dan zullen deze sprekers ook vanuit huis hun woord richten aan de genodigden.

De officiele bouwhandeling volgt. Tot slot vraagt de presentator aan de genodigden om de glazen in te schenken en gezamenlijk te proosten. Cheers op een gezonde bouw!

Wil jij ook een digitaal bouwevenement organiseren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bouwproject?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties en officieel handeling er bij het project past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een digitaal bouwevenement?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omzetten naar een digitale belevenis?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.