Verras je collega

Om je heen hoor je vaak de woorden “het is een gekke tijd…”. Gek? Het is een tijd die wij als creatievelingen nooit hadden kunnen bedenken. Een tijd die veel verder gaat dan alleen de economische kant. We worden op ons zelf teruggewezen. We staan opeens stil bij de dingen die voorheen zo vanzelfsprekend waren. Kleine dingen als bij je grootouders op bezoek gaan, bootcampen in het park, socializen met je vrienden of uit eten gaan in je favoriete restaurant.

Voor ons is dit een moment van bezinning. We merken dat we echt gepassioneerd voor het vak zijn, dat de creativiteit nog harder wordt aangewakkerd en dat sparren met collega’s echt een must is. De onlinemeetings met collega’s en opdrachtgevers maken ons aan het lachen. We gaan elkaar nog meer waarderen en tellen de dagen af om weer ‘normaal’ aan de slag te kunnen.

Deze tijden maken ons ook meer dankbaar. Dankbaar voor iedereen en alles die we hebben mogen ontmoeten tijdens ons werk. En daarom… Daarom willen we jou bedanken! Dat we met je mogen brainstormen, lachen en onvergetelijke herinneringen mogen maken.

Geniet van de kleine dingen, ook al is dat momenteel misschien niet zo vanzelfsprekend. Maar geniet van die frisse neus in de tuin, de creatieve manieren om te kunnen socializen en de me-time. Bedankt dat je bent wie je bent!

Verras je collega

Bedank ook jouw collega

Laat ook jouw collega weten dat je hem waardeert, mist of dat je het juist heerlijk rustig vindt. Of misschien is je collega wel jarig of ziek? Verras hem of haar met een digitaal kaartje. Gewoon om te laten weten dat je aan hem of haar denkt!

Wij hebben diverse kaartjes voor je klaar staan  die je naar je collega toe kan sturen. Via onze website download je ze gemakkelijk. Plaats nog een leuke tekst in de mail en sturen maar! Wil je liever anoniem een berichtje sturen? Geen probleem. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je collega de kaart ontvangt!