Teamuitje organiseren voor jouw personeel

Voor personeel is het belangrijk om jezelf gewaardeerd te voelen door jouw werkgever. De taak van de werkgever is dan ook het personeel tevreden houden, maar hoe doe je dit nou het best? Een gemeenschappelijke ervaring bieden waar nog weken over wordt nagepraat. Dat klinkt goed, toch? Een teamuitje organiseren kan hier perfect bij passen. Dit versterkt de relatie tussen de werknemers en zorgt voor energie op de werkvloer. Wij vertellen jou graag meer over soorten teamuitjes en wat de mogelijkheden zijn!

Wat voor soort teamuitje organiseren wij?

Gelukkig zijn teamuitjes er in alle soorten en maten. Op deze manier is er voor ieder bedrijf een passend teamuitje. De uitdaging is om er achter te komen welk teamuitje het best bij jouw organisatie past. Dit is te achterhalen door te kijken naar wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Raad & Daad kan hierbij helpen. Samen kunnen wij op zoek gaan naar het perfecte teamuitje en deze werkelijkheid laten worden. Met een flinke dosis humor en plezier zorgen wij voor een onvergetelijk teamuitje waar nog maanden over wordt nagepraat!

Een spetterend teamuitje organiseren? Laat dat maar aan Raad & Daad over!

Wist je dat een teamuitje organiseren fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Een teamuitje organiseren op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het teamuitje fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een teamuitje organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Doe inspiratie op voor jouw teamuitje

Bekijk hieronder hoe jouw teamuitje eruit zou kunnen zien.

ZOMERFEEST

Dura Vermeer

TEAMBUILDING

Ministerie Justitie & Veiligheid

TEAMUITJE

After summer festival

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!”

Wil jij ook een onvergetelijk teamuitje organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.