Personeelsuitje organiseren voor jouw medewerkers

Als werkgever wil jij jouw medewerkers graag tevreden, maar hoe doe je dat? En hoe kun blijf je origineel in hetgeen je wilt organiseren? Je wilt iets organiseren waar nog weken over wordt nagepraat en wat voor een gemeenschappelijke ervaring zorgt. Wat dacht je van een personeelsuitje?! Een personeelsuitje organiseren versterkt de onderlinge relatie tussen jouw medewerkers, zij voelen zich bovendien gewaardeerd én het creëert (nieuwe) energie op de werkvloer! Dat klinkt goed, toch? Maar wat zijn de opties voor een personeelsuitje? Wij vertellen jou graag meer! 

Wat voor soort personeelsuitje kiezen wij?

Een personeelsuitje kan is allerlei soorten en maten georganiseerd. Zo zit er voor elke organisatie of bedrijf wel een passend personeelsuitjesconcept tussen. Maar wat voor personeelsuitje past het best bij jouw medewerkers en bij jouw bedrijfscultuur? Om hier een keuze in te kunnen maken moet je achterhalen wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Raad & Daad kan je helpen bij de zoektocht naar het perfecte personeelsuitje! Wij kunnen er samen voor zorgen dat het perfecte personeelsuitje voor uw organisatie werkelijkheid wordt. Met een flinke dosis humor en plezier zorgen wij voor een onvergetelijk personeeslevent waar nog weken over wordt nagepraat!

Een knallend personeelsfeest organiseren? Laat dat maar aan Raad & Daad over!

Wist je dat een personeelsuitje organiseren fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Een personeelsuitje organiseren op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het personeelsuitje fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een personeelsuitje organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor jouw personeelsuitje

Bekijk hieronder hoe jouw personeelsuitje eruit zou kunnen zien.

ZOMERFEEST

Dura Vermeer

TEAMBUILDING

Ministerie Justitie & Veiligheid

THEMA FEEST

Oud & Nieuw

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!”

Wil jij ook een onvergetelijk personeelsuitje organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.