6 inspirerende locaties in Zeeland

Ontdek dat alles hier met elkaar verbonden is. Onder meer door de machtige Deltawerken en dijken en dammen. Met 650 kilometer kustlijn, vind je hier altijd wel ergens een strand. Overal kun je je uitleven, je zit niemand in de weg. Voor ons als Randstadters is Zeeland de meest genoemde plek voor vakanties of vakantiehuisjes in eigen land. Even lekker een weekendje eruit en het gevoel hebben echt op vakantie te zijn. Die zulte lucht, de zee en de vergezichten, dat is toch genieten en bijkomen! Oftewel een perfecte locatie voor directiemeetings, teambuildingsdagen of vergaderingen.

Unieke locaties in Zeeland

De meeste locaties in Zeeland zijn verbonden met de zee of de natuur. Meer heb je ook niet nodig als je hier bent. Zeeland nodigt je uit om buiten actief te zijn. Combineer meetings met een energieke break en waai uit op het strand. Na zo’n onvergetelijke break ga je gegarandeerd met frisse energie naar het vervolg van de meeting. En dan de keuken…. Je eet hier mossels, oesters, kreeft en kokkels. Vers uit zee, zo op je bord. De chefs maken gebruik van alles wat Zeeland te bieden heeft. Uit het water en van het land.

Wat ons betreft heeft Zeeland alles in huis om ook hier eens je evenement te gaan organiseren. Neem jij samen met ons een uitstapje naar de Zeeuwse Kust? Om je alvast in de stemming te brengen hebben wij 6 inspirerende locaties in Zeeland voor je op een rijtje gezet:

1. Katoen

Daar waar vroeger de vrouwen van Goes samen kwamen om lakens en witte kleding te bleken in de zon, is nu het mooie hotel & brasserie Katoen. Een knipoog naar het verleden gecombineerd met het trendy design van nu. De naast gelegen zaal is perfect geschikt voor feesten, presentaties en borrels. Met het hoge transparante dak en de inrichting vanuit een woontijdschrift voel je je direct thuis!

2. Boardroom Brouwersdam

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie aan zee? Dan zit je bij Boardroom Brouwersdam aan het juiste adres! Een stimulerende omgeving waarin open gesprekken, creatieve brainstormsessies en inspirerende trainingen hun ruimte kunnen vinden? Even een energybreak nodig? Maak gebruik van een van de vele strandactiviteit en ga met nieuwe energie de rest van de vergadering tegemoet!

3. Loods Tien

Het vakantiegevoel begint bij Strand Loods Tien met het mooie uitzicht op de skyline van Vlissingen en de voorbijvarende schepen. Klein en intiem van opzet. Geheel in trendy loungestijl en het hele jaar geopend. Een interieur waar je direct verliefd op wordt. Ik zie me zelf hier al na werktijd staan voor een VrijMiBo  met collega’s en relaties of een intieme meeting.

4. Kontiki

Gelegen op het zonnigste Zuidstrand tussen Vlissingen en Dishoek. Trap je schoenen uit, stap met je voeten in het zand, dans op de fijne deuntjes van de DJ en geniet van de heerlijke gerechten. Bij Kontiki is het heerlijk vertoeven! Organiseer je personeelsfeest, VrijMiBo of vergadering op het strand en laat alles even los. Optimaal genieten in een vakantie setting!

5. Timmerfabriek

Dit is zo’n locatie waarvan je het niet zou verwachten in Zeeland. Het staat aan de Vlissingse binnenhaven, stoer en stijlvol. Hoge ruimte, grote ramen een glazen dak en dat in combinatie met betonnen pilaren en vloeren. Vanaf 1914 werden hier de interieurs voor grote zeeschepen gemaakt. De fabriek heeft een oppervlakte van 400m2 en is een perfect blank canvas voor bedrijfsevenementen.

6. Oesterdam

Misschien wel de bekendste locatie van Zeeland en dat is uiteraard niet voor niks! De Marina Beachclub is het perfecte decor voor een congres, meeting, seminar of productpresentatie. Vanuit elke subruimte heb je uitzicht op het water, ultiem genieten! En dan hebben we het nog niet gehad over het enorme buitenterrein, de geweldige catering en de overnachtingsmogelijkheden bij bijv. meerdaagse evenementen!

Meer weten over locaties in Zeeland?

Ben je enthousiast geraakt en overweeg je event aan de Zeeuwse Kust te gaan organiseren?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties er het beste bij jullie doelgroep past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Direct contact opnemen