5 verrassende feestlocaties in Utrecht

Standaard wanneer er gesproken wordt over een evenement met gasten vanuit het hele land, wordt er direct heel hard Utrecht geroepen! En geef ze eens ongelijk. In deze zoektocht hebben we ook buiten Utrecht locaties ontdekt die heel centraal liggen, maar voor nu richten we ons op de provincie Utrecht.

Of je nu kiest om je personeelsfeest in de stad te laten plaatsvinden of liever afgelegen in de natuur. Voor elke wens durven wij te garanderen dat Utrecht een verrassende locatie uit zijn hoge hoed tovert.

Unieke feestlocaties in Utrecht

Je zou spontaan keuzestress krijgen als je ziet hoeveel verschillende soorten feestlocaties er in Utrecht zijn. Ons persoonlijk lijstje met locaties waar we ooit een evenement willen organiseren is tijdens deze zoektocht alleen maar langer geworden. Het keuze aanbod is hier gigantisch. Of je nu met een grote groep bent of een klein gezelschap, voor elke doelgroep is hier iets passends te vinden. Van urban tot aan ‘landelijk’ of luxe. Laat je verrassen door wat Utrecht te bieden heeft! Wij hebben alvast 5 verrassende feestlocaties in Utrecht voor je op een rijtje gezet:

1. Buiten in de kuil

Een eigentijdse plek centraal in het land, midden in het bos. Hier kom je binnen in een ontspannen sfeer. Laat het kantoor even achter je en richt je op je collega’s en het creatieve proces dat direct start. Ben je met een grote groep, organiseer hier dan je eigen festival. Dompel je onder in het buitenleven gevoel en neem deel aan de verschillende activiteiten op het buitenterrein. Geniet van de diverse gerechten die bereid worden vanaf de foodstations. Op en top festivalgevoel!

2. Metaal Kathedraal

In dit prachtige, unieke en historisch pand kunt je je droomevenement verwezenlijken. Een inspirerende plek, met prachtige zalen in een creatieve broedplaats. Gegarandeerd een wow-effect. Door de diverse subzalen kan je een feestavond perfect combineren met bijvoorbeeld een kick-off moment of diverse activiteiten. Betrek ook eens het buitenterrein erbij voor workshops, picknicks in het gras of diverse activiteiten. Zo maar wat voorbeelden van deze locatie, echt een aanrader!

3. Watertoren

Wat een tof uitzicht heb je vanaf de watertoren in Utrecht! Dit unieke stuk industrieel erfgoed is omgetoverd tot een prachtige locatie. Geniet op hoogte van een heerlijk diner en borrel daarna lekker na in Café Brutal, onderin de watertoren. Met het terras aan de Vaartsche Rijn is dit de ideale locatie voor kleinere gezelschappen om zomeravonden te vertoeven.

4. Peron-E.

Op 10 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal is Peron-E. te vinden! Deze voormalige treinloods met graffiti-art, karakteristieke elementen en een enorm buitenterrein is de ideale plek voor jouw personeelsfeest. Bij mooi weer gooien we de deuren open en betrekken we het zonnige terras erbij. Dansen in een creatieve urban locatie – nu al een succes!

5. De Ping Pong Club

Een onderdeel van Peron-E. is de Ping Pong Club. Combineer ze of huur ze apart. Je kan hier een heus potje Ping Pong of het spelletje ‘rond de tafel’ spelen. Genoeg getafeltennist? Dan is er een enorm assortiment aan spellen en bordspellen, je hoeft je nooit te vervelen. Met het terras met de meeste zonuren van Utrecht is dit een onvergetelijke en verrassende plek voor jouw personeelsfeest.

Meer weten over feestlocaties in Utrecht?

Sta je te trappelen om je feestavond in Utrecht te gaan organiseren?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties er het beste bij jullie doelgroep past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Direct contact opnemen