5 unieke feestlocaties in Limburg

De meeste zuidelijkste provincie van Nederland. Een provincie waar wij als Randstadters nooit naar toe gaan, vanwege de afstand, puur voor een dagje weg. Maar als we er dan eenmaal komen voor zakelijke doeleinden, op doorreis of een weekendje weg,  vragen we ons af waarom we hier niet vaker zijn. Er is hier zoveel te beleven. Maak een afdaling in de Limburgse grotten, klim op hoogte, vaar op de maas of wandeling en fiets in de overweldigende natuur. Combineer een van deze activiteiten eens met je personeelsfeest of maak er zelfs een weekend weg van.

Verassende feestlocaties in Limburg

Limburg staat vooral bekend om zijn kastelen en landgoederen. Imposante gebouwen midden in de natuur. Maar voor dit overzicht van unieke feestlocaties zijn wij vooral de steden ingetrokken. Makkelijk bereikbaar en allen met een geheel eigen en bijzonder interieur. Spraakmakend en onvergetelijk! Wij hebben 5 unieke feestlocaties in Limburg voor je op een rijtje gezet:

1. Mr. Sammi

Gevestigd in een van de mooiste en oudste fabrieken van Roermond. Een schitterende horecalocatie met een inrichting uit een woontijdschrift! Speciaal voor evenementen is er een exclusieve zaal die even mooi is als het restaurant. Perfecte locatie voor vergaderingen, presentaties en personeelsborrels. Een industriële locatie met luxe uitstraling en zeer smakelijke catering!

2. AINSI

AINSI is een onderdeel van Theater aan het Vrijthof en is gelegen in het voormalige verpakkingsgebouw Noord van cementfabrikant ENCI. Een bijzondere en eigentijdse omgeving voor je feest, borrel of receptie. De foyer heeft nog veel elementen die verwijzen naar de industriële historie van het pand. In combinatie met het vintage meubilair is deze locatie een sfeervol geheel.

3. Taste of V

Van der Valk Hotel Venlo wordt verbouwd. Tot die tijd is het pop-up restaurant Taste of V geopend in het voormalige stadskantoor van Venlo. Een inrichting die je niet verwacht bij een concept van Van der Valk. Het interieur zal op Instagram zeker niet misstaan. Huur Taste of V af voor je personeelsfeest. Unieke kans die tot 2021 mogelijk is!

4. Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt kent een rijke geschiedenis. Een schitterend landgoed, met een grote tuin, veel historie en faciliteiten van nu. En dan zijn ze ook nog eens in 2020 vernieuwd waardoor het interieur in het oude landhuis door een ringetje te halen is. Met de verschillende zalen en diverse stijlen is er altijd wel een passende zaal voor je feest of bijeenkomst. Wordt het een latertje? Geen probleem boek er dan gewoon een hotelkamer bij!

5. Brasserie Tapijn

In het stadspark van Maastricht, op de oude Tapijnkazerne, is Brasserie Tapijn gelegen. In de vroegere eetzaal voor de manschappen kan je tegenwoordig terecht voor heerlijke gerechten. Wees wel snel want vooralsnog is deze locatie nog tot minimaal het voorjaar van 2021 een brasserie. Op charmante wijze is er een link gemaakt naar de historie van het gebouw en is de inrichting toch helemaal van nu. Een fijne plek voor feesten, presentaties en meetings.

Meer weten over feestlocaties in Limburg?

Ben je enthousiast geraakt en overweeg je om je personeelsfeest in Limburg te gaan organiseren?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties er het beste bij jullie doelgroep past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Direct contact opnemen