5 bijzondere feestlocaties in Brabant

Guus zong er al eerder over: in Brabant weten ze wat feesten is. Niet voor niks is de uitspraak ‘Brabantse Gezelligheid” ontstaan. Qua feestlocaties werden we vooral getrokken naar de steden. Mooi om te zien dat de creatieve broedplaatsen die in de Randstad niet meer weg te denken zijn ook de weg naar Brabant hebben gevonden. Oude bedrijfsgebouwen krijgen nieuwe bestemmingen en de meest uiteenlopende concepten worden bedacht. Wij waren aangenaam verrast!

Bijzondere feestlocaties in Brabant

Door de weidse omgeving zijn er ook volop mogelijkheden buiten de stad. Landgoederen, boerderijen en kastelen, er is voor iedereen iets naar zijn of haar wens. Voor een overzicht van bijzondere feestlocaties werden wij toch vooral naar de stad getrokken. De veelzijdigheid en de vele verrassingselementen die we hier keer op keer tegen kwamen. Inspirerend en zeker onvergetelijk! Wij hebben 5 bijzondere feestlocaties in Brabant voor je op een rijtje gezet:

1. EVE

Het voormalige NS-terrein in Tilburg, de Spoorzone, is weer tot leven gekomen. De plek waar vroeger locomotieven de loods binnen reden is tegenwoordig restaurant en evenementenlocatie. De moderne en warme inrichting van EVE vormt een aangenaam contrast met het industriële karakter van de loods. Overal waar je kijkt is de historie voelbaar en zichtbaar. Huur je de hele loods en het buitenterrein af? Dan kan je zelfs evenementen tot ruim 1.000 personen hier organiseren. Mogelijkheden alom!

2. Hotel Nassau Breda

De historische pracht zorgt voor een spraakmakend contrast met de luxe van een vijfsterren locatie. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom. Een ideale plek voor een succesvol congres, een onvergetelijk feest of een inspirerende business-meeting. En de liefhebber kan blijven overnachten in een van de 94 hotelkamers.

3. Doloris

In het oude postkantoor aan de Tilburgse Spoorlaan, naast het station, opende iets mysterieus en unieks. Sterker nog, nog nooit eerder zagen we zoiets in Nederland. In Doloris vind je een surrealistisch doolhof én een fantastische rooftopbar en restaurant op het dak. Daarnaast hebben ze ook nog een evenementenruimte voor workshops, presentaties en meetings. Kortom je kan hier vele kanten op!

4. Landgoed Kasteel Geldrop

Gelegen in het centrum, tussen het groen en de eeuwenoude bomen van het Kasteelpark. Op het landgoed bevinden zich meerdere locaties zoals het sprookjesachtige kasteel, de Engelse tuin en de sfeervolle Kasteelhoeve. Gaat jouw voorkeur uit naar een van de klassieke zalen of liever de eigentijdse zaal? En wat zou je ervan vinden om de avond te starten met een heerlijk diner buiten onder de prachtige bomen?

5. Eetbar de Wagon

De Wagon is een eetcafe dat zich bevindt in een oude trein uit 1930, gelegen tegenover de noordzijde van Tilburg station. Met een gezelschap tot 50 personen huur je je eigen wagon af voor een spraakmakend feest. Betrek ook het terras aan de voorkant erbij en je hebt een heerlijk plekje in de zon of onder de warmte heaters rond de kersttijd. Zin in een avondje lekker ontsporen? Dan ben je bij Eetbar de Wagon aan het goede adres.

Meer weten over feestlocaties in Brabant?

Ben je enthousiast geraakt en overweeg je om je personeelsfeest in Brabant te gaan organiseren?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties er het beste bij jullie doelgroep past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Direct contact opnemen