5 bijzondere congreslocaties in Limburg

De rust van Limburg maakt het de perfecte plek voor het delen van kennis, creativiteit en netwerken. De ideale congreslocatie om alle bezoekers uit de drukke Randstad weg te halen en om de focus te bieden waar het echt om gaat. Monumentaal, karakteristiek, modern en omgeven met natuur. Dat zijn maar een aantal eigenschappen die Limburg op de kaart zet. Wat je verwachtingen, wensen of doelen ook zijn, Limburg biedt unieke locaties die nergens anders in het land te vinden zijn.

Verassende congreslocaties in Limburg

Limburg staat vooral bekend om zijn kastelen en landgoederen. Imposante gebouwen midden in de natuur, maar ook karakteristieke panden in het centrum. Van landelijk gelegen locaties tot urban locaties meer in de stad. Limburg biedt een mooi gevarieerd aanbod waar je congres tot leven komt. Wij hebben 5 unieke congreslocatie in Limburg voor je op een rijtje gezet:

1. The Student Hotel

In hartje Maastricht is het creatieve The Student Hotel gelegen. Of het nu gaat om een snelle vergadering, een innovatieve breakout sessie of een eendaagse cursus, hier ben je hoe dan ook aan het goede adres. Het interieur is opvallend en niet voor niks een bekroond ontwerp. Maak de dag compleet met een uitgebreide lunch of diner en cocktails.

2. Kasteel de Keverberg

Dit is een van de oudste kastelen van Nederland, maar tevens ook het modernste. Bij de renovatie is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Met haar ligging aan de Maas een unieke congres, product presentatie of feestlocatie. Het kasteel beschikt over vijf ruimtes met ieder een eigen sfeer. Als break kan je een luchtje scheppen in de uitgestrekte kasteeltuin, genieten vanaf het terras van het weidse uitzicht of je laten rondleiden door het kasteel.

3. Rebelle

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukkende interieur. Of je hier nou een congres, beurs of een feest organiseert, de charme van de grote hoge ruimte zal bij elk event voelbaar blijven. Gegarandeerd onvergetelijk!

4. ECI Roermond

Op een steenworp afstand van de Roermondse binnenstad, het station en de uitvalswegen vind je het ECI, gevestigd in een oude fabriek. Door de diversiteit aan (theater)zalen is deze locatie het perfecte decor voor congressen en personeelsfeesten. En ook buiten zijn er mogelijkheden. De binnenplaats kan omgebouwd worden tot een evenemententerrein van ruim 1.300 m2. Een stoere locatie met heel veel mogelijkheden!

5. Brandweerkazerne Maastricht

Tot midden jaren ’90 reden de brandweerwagens nog dagelijks in en uit. Tegenwoordig is het een restaurant ingericht met nostalgische meubels. Een basic inrichting die aan alle kanten de historie uitademt. Naast het restaurant zijn er ook een aantal multifunctionele ruimtes ter beschikking. Deze ruimtes kunnen gebruikt worden voor lezingen, presentaties en workshops.

Meer weten over congreslocaties in Limburg?

Ben je enthousiast geraakt en overweeg je om je seminar, presentatie of meeting in Limburg te gaan organiseren?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties er het beste bij jullie doelgroep past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Direct contact opnemen