Openingsevenement organiseren

Yes! Na maanden van hard werken is het eindelijk tijd voor de opening van jullie bedrijfspand, bedrijf of product. Dat moet natuurlijk een feestelijke lancering worden. Een spectaculaire opening is het ultieme startsein van iets succesvols.

Plan jouw event!
Events bekijken

Zorgen voor een droomstart

Bij Raad & Daad vertalen we jullie dromen in een te gek concept voor het evenement. Een geslaagd evenement hangt voor een groot deel af van de doelen van het bedrijf, maar ook van de bedrijfscultuur en praktische zaken als de locatie en het budget. Bij Raad & Daad hebben we geen kant-en-klare concepten. We willen eerst graag kennismaken met jullie en komen vervolgens met een knallend concept voor de opening. Zo wordt de opening een echte droomstart!

Plan jouw event!
Events bekijken
Arcade officiele opening

Vlekkeloze lancering

Als je als bedrijf iets nieuws lanceert, wil je natuurlijk dat er niets mist of verkeerd gaat. Een professionele organisatie met een goede planning is dan erg belangrijk. Maar een strakke organisatie is een vak apart en vergt best veel tijd. Daarom is het fijn dat je als bedrijf kunt rekenen op een deskundig evenementenbureau. Raad & Daad Evenementen komt niet alleen met een gaaf concept voor jullie openingsevent, maar ontzorgt je ook nog eens volledig bij de organisatie. Zo kunnen jullie vol trots genieten van een knallende lancering!

Kun je kosten voor een openingsevenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een openingsevenement, met een commercieel en extern karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement toch fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor je openingsevenement

Bekijk hieronder hoe een lanceerevenement eruit zou kunnen zien.

OPENING SCHOOL

IKC Stella Nova

BEDRIJFSOPENING

Vreugdenhil

START BOUW

Sluishuis

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Suzanne Bodzinga – Bergers
ERA Bouw

“Creativiteit, flexibiliteit en ontzorgen. Dat maakt Raad & Daad tot een fijne samenwerkingspartner. Raad & Daad geeft het vertrouwen om de organisatie volledig uit handen te kunnen geven. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar maakt ook dat ieder event tot in de puntjes is verzorgd.”

logo polyplastic

Wil jij ook een onvergetelijk openingsevenement?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.